Menu RC Helicopter Special Offer

Lotus RC T380G GPS RC Drone - RTF

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 97,59

€ 329,40

SKU: AT380G-RTF

In voorraad

Only 8 left

De Lotus T380G is een geavanceerde GPS radio gecontroleerde Drone met intelligente automatische vlucht controle. De technologie die in dit quadcopter wordt gevonden wordt gewoonlijk slechts gevonden is veel duurdere modellen. GPS automatische positie te houden, hoogte te houden, automatisch opstijgen en de landing en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies. Check out de volledige lijst met functies hieronder.

U ontvangt 98 punt(en).

Beschrijving

Details

Lotus RC is een kleine fabriek die de hand maakt de modellen. Let op: ze komen wit boxed met basisinstructies, elk model is getest in de fabriek en vervolgens test gevlogen om ervoor te zorgen de GPS en de vlucht controle correct werkt, kunnen de modellen dus tonen enkele tekenen van gebruik van de test vliegen. Als u problemen hebt met het eerste gebruik van uw model u contact opnemen met onze aftersales support team voor hulp.

Deze drone is vrij slim, vol met de nieuwste cutting edge technologie. Ze worden niet alleen gebruikt door hobbyisten voor de lol, maar ook voor professioneel gebruik, vooral voor luchtfotografie en remote viewing. Als je nieuw bent bij RC Drones dan is hier een inleiding tot de coole features gevonden op dit model:

GPS automatisch opstijgen & landing

Met een normale radio gecontroleerde helikopter of quadcopter een van de moeilijkste dingen is opstijgen en de landing. Voor beginners leidt het meestal tot crashes. Maar met GPS automatisch opstijgen gewoon arm van het systeem en selecteer vervolgens take off. De drone zal automatisch opstijgen en zweven zonder verdere input nodig! Klaar om te landen? U hoeft niet langer voorzichtig te verminderen gaspedaal terwijl het proberen om het model plat te houden, in plaats daarvan gewoon op de land schakelaar en de drone zal automatisch land zelf!

GPS-positie te houden

Niet meer hoeft voortdurend aan te passen voor de wind en beweging. Met GPS-positie te houden u loslaten van de controles en de drone zal blijven zweven in die positie. Dit maakt vliegen zo veel makkelijker en stabiel. De GPS-module weet waar het is zo kan blijven bij die coördinaten, zelfs als de wind waait.

Hoogte Hold

Met industriële grade MEMS sensoren en 6 DOF Motion Control de T380G zal ook het bezit van de hoogte automatisch met minder drift dan andere Drones op de markt. In tegenstelling tot een traditionele helikopter of quadcopter de gashendel stick is de lente geladen als hoogtecontrole wordt veel eenvoudiger. U gewoon push up om de drone vliegen hoger en duw naar beneden voor een lagere, maar dan gewoon de gashendel los om te zweven op die hoogte.

GPS terug naar huis op signaalverlies of verzoek

De GPS terugkeer naar huis eigenschap is fantastisch. De T380 onthoudt de coördinaten die het van start ging. Als je vliegt buiten de zender bereik of het signaal verloren is gegaan om welke reden, zoals uw zender batterijen gaan plat dan de drone zal automatisch terugkeren naar waar het nam af en het land. Wanneer het signaal wordt teruggewonnen hebt u de keus om of de vlucht controle opnieuw over te nemen of u het enkel verlaten om het te laten verdergaan en land. Sommige andere Drones zal niet toestaan dat u de controle opnieuw te nemen eenmaal terug naar huis wordt geactiveerd, die is iets om op te letten. U hebt ook de optie om terugkeer aan huis op elk ogenblik toe te laten zelfs als het signaal niet door enkel het wegknippen van de terugkeer aan huis schakelaar wordt verloren.

Laag voltage veiligheid

Een andere grote eigenschap die uw drone veiliger zal houden. De onboard computer zal detecteren of de accuspanning wordt steeds laag en stuurt een waarschuwing aan de piloot om u te laten weten dat het tijd is om te landen. Als de batterij wordt nog leeger dan is de drone zal dan overgaan tot het land zelf om ervoor te zorgen dat het niet kraam en crash.

380g Payload

De T380G is vernoemd naar de 380 gram maximale payload kan dragen. Dit is meer dan genoeg om de meeste Mini HD-videocamera's, zoals de Go Pro of Sony Action cam voor hoge kwaliteit opname te voeren. De optionele camera mount zal u toelaten om eenvoudig uw camera hechten aan de drone.

Modulair ontwerp

Je hebt misschien gezien een aantal andere Drones op de markt die zijn ingesloten in een wit een stuk geval. Hoewel deze kunnen er een beetje mooier in de praktijk zijn ze niet zo goed. Als je wel een crash betekent het meestal het hele systeem moet overdragen aan een nieuw geval, maar met een modulair ontwerp, zoals op de T380G alleen de gebroken arm of een deel kan worden vervangen. De onderdelen zijn gemaakt van speciale hoge impact materiaal, maar als je nodig hebt om een deel we voorraad alle onderdelen voor het maken van eenvoudige reparaties te vervangen.

Prijs

We zijn er zeer zeker van dat u niet een RC drone te vinden met alle functies op deze prijs, zelfs Drones met minder functies te verkopen voor een veel meer.

Pre-Flight

1. de messen moeten worden bevestigd voordat ze zullen roteren. Als de messen zijn niet bevestigd dan zal er geen reactie van de zender.

2. Wanneer u klaar bent om op te stijgen bewegen beide zender stokken naar beneden en uit zo ver als ze zullen gaan. Laat vervolgens de stokken los en beweeg de gashendel naar voren om op te stijgen. Als u niet in dienst van de gashendel snel genoeg dan zal het uitknippen en je moet de procedure te herhalen. Om het model bewegen beide stokken naar beneden en in te schakelen.

3. voor het gebruik van de GPS-functies moet u naar een buitenruimte vrij van obstructie. Een open veld is ideaal. Probeer niet te gebruiken binnenshuis of in de nabijheid van iemand of iets als dit kan schade of letsel veroorzaken.

Specificaties & Kenmerken

Extra informatie

Artikelnummer AT380G-RTF
Manufacturer Lotus RC
Bouwen RTF
Radio Aparatuur 2.4 GHz
Motor / Engine Brushless
Blades Single Blade
Kanalen 6 Ch
Specificaties
 • Dimensiones del avión: 421 x 421 x 200 mm
 • Distancia diagonal entre dos centros motores: 4 mm
 • Hélices: 8 pulgadas
 • Batería: Li-Po 3S 2200mAh 20C
 • Peso de la aeronave: 430g (sin batería, receptor y carga útil)
 • Peso de despegue: 6 g (con batería, receptor)
 • Carga útil máxima: 380g
 • Distancia de vuelo: dentro del área visible (recomendado)
 • Tiempo de vuelo: 18-25mins
 • Resistencia máxima al viento: 4 clase
 • Cubierta: aleación de aluminio y PVC
 • Vigas de brazo: fibra de vidrio
 • Tren de aterrizaje: aleación de aluminio, fibra de vidrio y caucho
 • Motor sin escobillas: C2208 KV900 out-Runner
 • Hélices: composites plásticos
 • ESC sin escobillas: 2-3S A alta velocidad ESC
 • Sistema FC: sistema de autoestabilización de actitud inercial
Functies
 • Chasis ligero y marco emparejado con cuatro motores brushless permite una carga útil decente
 • Retención de altitud para ayudar a un vuelo estable
 • El Dron más asequible para su tamaño y capacidad de carga
 • Utiliza cuchillas estándar 8A & 8B, que son comunes en tiendas de pasatiempos decentes
 • Posición GPS de sujeción y retorno a la funcionalidad del hogar
 • ¡ Despegue y aterrizaje automáticos!
 • Punto fijo estacionario (retención GPS)
 • Funcionalidad de volver a casa
 • El aterrizaje automático debido a la dirección del avión de baja tensión todavía puede ser controlado por piloto y bajo voltaje fijado por el piloto
 • Hecho de materiales plásticos y metálicos de alta calidad
 • El sistema FC de alto rendimiento proporciona un vuelo estabilizado
 • hélices de 8 "y cuatro motores Brushless de disco eficiente
 • Cada modelo es probado en la fábrica y luego se prueba a volar para asegurar que el GPS y el control de vuelo funcionen correctamente.
Heb Je Nodig Om Het Te Gebruiken
 • Se requiere un montaje muy menor
 • 4 x pilas AA para el transmisor

Q&A

Vragen:

Er zijn nog geen product vragen

Stel je vraag

* Verplichte velden

Parts & Upgrades

LEVERING INFORMATIE

LEVERING INFORMATIE

Leveringskosten en tijd zullen afhangen van de grootte van de bestelde artikelen

RESERVEONDERDELEN

Zij zullen tussen de 2-5 werkdagen duren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal onderdelen en de grootte.

Germany: €3.70 - €7.40
Spain: €7.40 - €13.30
France: €7.40 - €11.80
Ireland: €7.40 - €8.90
Italy: €7.40 - €13.30
Netherlands: €5.95 - €8.99
Portugal: €7.40 - €10.30
Denmark: 42kr. - 72kr.
Sweden: 52.80kr - 105.60kr

NORMALE GROOTTE MODELLEN

Dit omvat niet zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €7.40
Spain: €9.99
France: €8.99
Ireland: €7.40
Italy: €9.99
Netherlands: €8.99
Portugal: €9.99
Denmark: 72kr.
Sweden: 105.60kr

ZEER GROTE OBJECTEN

Zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €49.90
Spain: €49.90
France: €49.90
Ireland: €49.90
Italy: €49.90
Netherlands: €49.90
Portugal: €49.90
Denmark: 499kr.
Sweden: 499kr.

Misschien vindt je deze ook interessant...

Wees de eerste om dit product te herzien

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register