1:16 Schaal

Deze nitro RC auto's zijn perfect voor achtertuin bashing. Met alle functies zoals bij de grotere schaal modellen. Het opzetten van uw eigen mini-circuit is erg leuk en makkelijk. Hoewel de motoren zijn kleiner de modellen zijn ook lichter, maar ze nog steeds zeer snel en veel plezier. De kleinere omvang maakt hen ook gemakkelijk te transporteren zodat u ze overal mee naartoe nemen en je hebt niet zo veel ruimte nodig om ze te racen.
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

3 artikel(en)

 1. SALE
  Meteor 1:16 Schaal Nitro RC Buggy - 2.4GHz

  Meteor 1:16 Schaal Nitro RC Buggy - 2.4GHz

  € 156,99

  € 172,99

  Als je op zoek bent naar fantastische model voor beginners en de beste kwaliteit op uw moeten lijst en krachtige nitro motor hebben - Meteor Buggy is de perfecte keuze. Deze hoge spec modellen hebben alle functies en onderdelen van de volledige schaal modellen, maar op een mini prijs! Half zo groot maar dubbel plezier!

 2. SALE
  NB16 Nitro RC Buggy

  NB16 Nitro RC Buggy

  € 149,99

  € 161,99

  De nieuwe Acme 1/16e nitro auto - Half zo groot maar dubbel plezier! Alle functies van een full-size model verpakt in een super mini, super klein monster! Deze nitro auto's zijn zo leuk racen rond uw tuin of breng ze naar je plaatselijke club en laat ze zien iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien.
 3. SALE
  NB16-T Nitro RC Truggy

  NB16-T Nitro RC Truggy

  € 149,52

  € 169,99

  De NB16-T is een mini nitro radio bestuurbare truggy. Klein genoeg voor een achtertuin racen maar krachtig genoeg om veel van de volledige schaal modellen achter te laten! Alle features die je van een full size nitro auto zou hebben heeft deze kleine monster truck. Het resultaat is een ernstige beetje kit voor grote achtertuin plezier.
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

3 artikel(en)