RC Helicopters

RC helikopters vaak bepaald door het aantal kanalen en de grootte. In het algemeen hoe minder het aantal kanalen en hoe kleiner de helikopter goedkoper zal zijn. De mini / micro helikopters zijn handpalm maat, waardoor ze ideaal zijn voor indoor fun, hoewel ze nog steeds buiten gebruikt kunnen worden in goede weer. De co-axiale helikopters hebben twee tegengesteld draaiende blades waardoor ze veel makkelijker te vliegen dan de enkele blade modellen en ook perfect voor jongere piloten en beginners. De 4Ch single blade zijn een geweldige introductie tot de juiste RC helikopter vliegen en hoewel moeilijker te vliegen zijn meer de moeite waard als je eindelijk de knie krijgen. Tenslotte zijn er de 6ch. De controles op een 6ch helikopter zijn hetzelfde als een 4ch, worden de extra twee kanalen automatisch aangepast door de helikopter. Wanneer u de hoek van de bladen verandert gashendel van toepassing op meer lift waardoor de helikopter om stunts zoals rugvlucht presteren en ook vliegen in meer winderige omstandigheden te creëren.
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

24 artikel(en)

 1. SALE
  WLtoys V333 Headless modus 2.4G 6 as RC Quadcopter RTF met Camera

  WLtoys V333 Headless modus 2.4G 6 as RC Quadcopter RTF met Camera

  € 48,79

  Normale prijs: € 109,79

  De V333 is de bijgewerkte versie van de V262. Samen met alle van de grote kenmerken van de V262, de V333 wordt geleverd met de nieuwe functie voor headless kompas en ook aan de orde gesteld landing sleden geven meer bodemvrijheid. De headless kompas modus maakt vliegen de quadcopter veel gemakkelijker en mooiere zoals uitgelegd in detail besproken. We hebben ook een upgrade van onze V333 quadcopters met gebouwd in camera's waarmee u opnemen tijdens het vliegen.
 2. SALE
  Colours May Vary!

  Hubsan X4 RC Quadcopter Met Video Recorder - HD 720P

  € 30,49

  Normale prijs: € 79,29

  "Dit is de verbeterde high definition versie van de X4 die records in verbluffende 1280x720 HD-resolutie. Dit is de aanbevolen resolutie voor het uploaden naar YouTube in hoge definitie, zodat beelden kunnen direct worden geüpload naar YouTube, zonder enige bewerking. "
 3. SALE
  Colours May Vary!

  Hubsan X4 First Person View Mini RC Quadcopter Met Video Transmitter

  € 56,11

  Normale prijs: € 146,39

  Dit is de eerste person view versie van de populaire X4 RC quadcopter. De quadcopter heeft een ingebouwde video-camera die een live feed onderwerpt aan uw zender die heeft een ingebouwde 4,3 inch kleuren monitor, zodat u kunt zien wat het ziet! U kunt ook een micro SD-kaart te zetten in de camera en het zal het voer op te nemen op de kaart om later te bekijken.
 4. SALE
  Sky Dancer grote 4 kanaals RC helikopter RTF 2.4G

  Sky Dancer grote 4 kanaals RC helikopter RTF 2.4G

  € 77,75

  Normale prijs: € 97,53

  De Sky Dancer is een grote helikopter met een krachtige motor en 3 as auto stabilisatie-gyro dat maakt het de perfecte helikopter om te leren op, binnen of buiten.
 5. SALE
  Hubsan X4 Mini Radiografische Quad Copter RTF 2.4Ghz

  Hubsan X4 Mini Radiografische Quad Copter RTF 2.4Ghz

  € 26,83

  Normale prijs: € 48,79

  Het mag dan klein zijn, maar wat de Hubsan X4 micro quad-copter UFO mist in omvang geeft het terug in fun-factor en prestatievermogen. De X4 is voorzien van een high tech 6 assige gyro die de helikopter stabiel in de vlucht houdt en als je eenmaal wennen aan elementaire vliegen.
 6. SALE
  Z008 Mini 4ch Radiografische Helicopter RTF met Gyro en USB

  Z008 Mini 4ch Radiografische Helicopter RTF met Gyro en USB

  € 24,39

  Normale prijs: € 42,69

  Deze palm size 4 kanaals helicopter is geweldig! Het is in staat om te bewegen in 6 richtingen, waaronder spinnen op zijn eigen as, net als de real thing! U kunt samen vliegen 3 met je vrienden, dankzij 3 selecteerbare bands, en zelfs opladen via de USB poort van uw computer. Niet te missen.
 7. SALE
  CopterX SE V2 Pro RC Helicopter - KIT Versie

  CopterX SE V2 Pro RC Helicopter - KIT Versie

  € 73,19

  Normale prijs: € 134,19

  De CopterX CX 450 V2 Superior Edition (eCCPM) geeft de stand van de techniek in de micro helicopter technology op dit moment de nieuwste ontwerp technieken en de hoogste kwaliteit aluminium en carbon. De aluminium onderdelen zijn geanodiseerd in een fantastisch uitziende blauwe kleur die echt opvallen. De SE is een meesterwerk en in staat alle stunts. KIT Versie
 8. SALE
  CopterX Black Angel Pro RC Helicopter - KIT Versie

  CopterX Black Angel Pro RC Helicopter - KIT Versie

  € 182,99

  Normale prijs: € 244,00

  Dit is een van de meest geavanceerde 450 size 3D radiografisch bestuurbare helicopters op de markt en een van de hoogste spec heli in de wereld. Het biedt prestaties rivalen alleen maar kunnen dromen. Met zijn oneindige instelbaarheid zul je in staat zijn om de hobby te nemen naar het hoogste niveau. Dit is de KIT versie.
 9. SALE
  Fire Fly Mini RC QuadCopter RTF 2.4Ghz

  Fire Fly Mini RC QuadCopter RTF 2.4Ghz

  € 15,85

  Normale prijs: € 42,68

  Dit is een insect vormige quadcopter van Heng Long. Compact formaat, sterke canopu, superieure stabiliteit vlucht met 3 assige gyro vlucht systeem en op de top van die fun, fun en nog veel meer plezier! Het vermogen van draaicycli, figuur achten, 360 salto's en nog veel meer zal je echt verrassen.
 10. SALE
  Nano CPX 6CH Flybarless RTF RC Helicopter 2.4GHz - Brushless Versie

  Nano CPX 6CH Flybarless RTF RC Helicopter 2.4GHz - Brushless Versie

  € 121,26

  Normale prijs: € 134,19

  Dit is de gloednieuwe borstelloze versie van de Skyartec Nano CP 6Ch radiografisch bestuurbare helikopter. De standaard Nano CP is opgewaardeerd met een krachtige 11.000 KV borstelloze motor en 12A brushless ESC om het nog meer macht voor het uitvoeren van extreme 3D manoevers. Niet te verwarren met speelgoed RC helikopters, dit is een goede hobby kwaliteit helikopter met ongelooflijke real-time respons en hoge prestaties 3-assige gyro. Kunnen vliegen zowel binnen als buiten, dit is een praktische helikopter die is perfect voor het leren geavanceerde vliegen op.
 11. SALE
  Skyartec Butterfly 4Ch RC Quadcopter RTR 2.4GHz

  Skyartec Butterfly 4Ch RC Quadcopter RTR 2.4GHz

  € 60,99

  Normale prijs: € 207,39

  De Butterfly is een multifunctioneel quadcopter die zo gemakkelijk kan worden gebruikt voor stabiele luchtfotografie als het kan voor het uitvoeren van geavanceerde stunts en trucs. Met 4 borstelloze motoren het heeft veel vermogen, terwijl de 6 assige gyro maakt het super stabiel.
 12. SALE
  Z010G 3Ch Metaal Co-Axial Radiografische Helicopter Met Gyro - 2.4Ghz

  Z010G 3Ch Metaal Co-Axial Radiografische Helicopter Met Gyro - 2.4Ghz

  € 25,62

  Normale prijs: € 30,49

  Deze wendbare 3 kanaals helikopter heeft een prachtige metalen behuizing, met de stabiliteit die door het coaxiale structuur en ingebouwde gyro. Het komt compleet met een lange reeks 2.4Ghz radio set. Perfect voor de eerste keer flyers en beginners die op zoek zijn te nemen om de lucht met een fantastische sterke model.
 13. SALE
  Mini X6V RC Multicopter Met Video Recording Module

  Mini X6V RC Multicopter Met Video Recording Module

  € 24,39

  Normale prijs: € 85,39

  "De X6V RC multicopter van Art-Tech wordt geleverd met een ingebouwde hoge kwaliteit video camera waardoor het perfect is voor luchtfotografie. De video-opnamen op 720x480 resolutie met een hoge 60fps zo zal van hoge kwaliteit zijn wanneer het wordt afgespeeld op normale of slow motion. Het kan ook foto's nemen op 1280x940. Om de multicopter gestage Art-Tech te houden hebben de X6V aangekleed met een 6 assige gyro. Dit maakt het vliegen zeer eenvoudig en stabiel als de gyro zintuigen elke ongewenste beweging en past automatisch, in principe net als een automatische piloot. Niet alleen is deze mini helikopter leuk, maar het zal u toestaan ​​om prachtige luchtfoto's en video's met gemak te nemen!"
 14. SALE
  Lotus RC T380G GPS RC Drone - RTF

  Lotus RC T380G GPS RC Drone - RTF

  € 97,59

  Normale prijs: € 329,40

  De Lotus T380G is een geavanceerde GPS radio gecontroleerde Drone met intelligente automatische vlucht controle. De technologie die in dit quadcopter wordt gevonden wordt gewoonlijk slechts gevonden is veel duurdere modellen. GPS automatische positie te houden, hoogte te houden, automatisch opstijgen en de landing en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies. Check out de volledige lijst met functies hieronder.
 15. SALE
  Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - RTF

  Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - RTF

  € 158,59

  Normale prijs: € 427,00

  De T580G is een grotere versie van de Lotus T380G. De T580 is in staat een extra 200g laadvermogen dan de T380 zo kan dragen een grotere camera, een hogere capaciteit van de batterij voor langere vluchttijden en het beste van alle Lotus PTZ-camera mount (meer info daarover hieronder). Het groter formaat maakt het ook iets stabielere vlucht. Binnen is het zelfde futuristische technologie als in de T380 met geavanceerde GPS-positionering en intelligente automatische besturingssysteem. De technologie in deze quadcopter is meestal alleen te vinden is veel duurdere modellen. GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische opstijgen en landen en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies zijn allemaal te vinden op dit model. Controleer de volledige lijst met functies hieronder.
 16. SALE
  Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - ARF Versie

  Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - ARF Versie

  € 134,19

  Normale prijs: € 353,80

  De T580G is een grotere versie van de Lotus T380G. De T580 is in staat een extra 200g laadvermogen dan de T380 zo kan dragen een grotere camera, een hogere capaciteit van de batterij voor langere vluchttijden en het beste van alle Lotus PTZ-camera mount (meer info daarover hieronder). Het groter formaat maakt het ook iets stabielere vlucht. Binnen is het zelfde futuristische technologie als in de T380 met geavanceerde GPS-positionering en intelligente automatische besturingssysteem. De technologie in deze quadcopter is meestal alleen te vinden is veel duurdere modellen. GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische opstijgen en landen en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies zijn allemaal te vinden op dit model. Controleer de volledige lijst met functies hieronder.

  Waar staat ARF voor? Dit is de ARF versie die staat voor bijna klaar om te vliegen. Een ARF model heeft alles nog vooraf geïnstalleerd, maar ontbreekt de batterij, ontvanger en zender voor klanten die reeds hun eigen dus niet nodig om ze opnieuw te kopen..

 17. SALE
  Lotus RC T380G GPS RC Drone - ARF Versie

  Lotus RC T380G GPS RC Drone - ARF Versie

  € 121,99

  Normale prijs: € 244,00

  De Lotus T380G is een geavanceerde GPS radiografische drone met intelligente automatische besturingssysteem. De technologie in deze quadcopter is meestal alleen te vinden is veel duurdere modellen. GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische opstijgen en landen en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies. Controleer de volledige lijst met functies hieronder.

  Waar staat ARF voor? Dit is de ARF versie die staat voor bijna klaar om te vliegen. Een ARF model heeft alles nog vooraf geïnstalleerd, maar ontbreekt de batterij, ontvanger en zender voor klanten die reeds hun eigen dus niet nodig om ze opnieuw te kopen.

 18. SALE
  FreeX GPS RC Drone Quadcopter - RTF Met Aluminium Case

  FreeX GPS RC Drone Quadcopter - RTF Met Aluminium Case

  € 244,00

  Normale prijs: € 402,60

  De FreeX drone is een handige, zeer betaalbaar en totaal beginner vriendelijke Quadcopter, speciaal ontworpen om vanuit de lucht te filmen met GoPro camera's. Met gloednieuwe design en state of the art, gloednieuwe vlucht controller free X biedt een ongeëvenaarde maar uiterst veilige en betrouwbare vliegprestaties. De nieuwste SPA ingebouwde veiligheid protocol algoritmen van de FreeX vlucht controller zal er altijd voor zorgen dat de drone nooit zal laten geen uit de hand drift of wegvliegen, zelfs als de GPS, magnetometer of het kompas zijn beschadigd..

  Deze versie is voorzien van een sterke en stijlvolle aluminium draagkoffer. Het houdt uw model veilig tijdens het transport en of het geven van de Freex als een geschenk maakt het dat beetje meer speciaal.

  Zie de Free X website daar kan je de software downloaden, videos voor meer information ga naar http://www.freexgroup.com/en/

 19. SALE
  WL toys V262 2.4ghz grote 6 as RC Quadcopter RTF

  WL toys V262 2.4ghz grote 6 as RC Quadcopter RTF

  € 42,69

  Normale prijs: € 73,19

  De cycloon V262 van WL toys is een grote gemakkelijk te vliegen radiografische quadcopter voor elke piloot van elk niveau. Ontworpen met eenvoud en beginners in het achterhoofd, de quadcopter beschikt over een lichtgewicht maar duurzame beschermende schuim dat niet alleen het model in geval van een crash beschermt, maar ook om het even wat u crash in. De aan boord van 6-assige gyro met verstelbare controle gevoeligheid maakt vliegen het super gemakkelijk zoals de gyro gedraagt zich als een soort automatische piloot, automatisch houden het V262 stabiel tijdens de vlucht, zelfs als de wind waait. Zodra u hebt de basisprincipes onder de knie, druk op de "Trick Mode"-toets en de V262 zal transformeren in een stunt model staat uit te voeren wordt gespiegeld en trucs!
 20. SALE
  WL toys V666 4 kanaals 6 as RC Quadcopter 2.4Ghz RTF met FPV Live Video Feed

  WL toys V666 4 kanaals 6 as RC Quadcopter 2.4Ghz RTF met FPV Live Video Feed

  € 85,39

  Normale prijs: € 195,19

  De V666 is de top van het assortiment radiografisch bestuurbare quadcopter van WL toys. Uitgerust met een 720p HD video camera die een levende videovoer direct terug naar uw LCD-scherm op uw 5.8Ghz-zender uitzendt. De camera registreert op 30 FPM en beschikt over een anti-trillingen mount geven u de mogelijkheid te creëren enkele kwaliteit luchtfoto beelden. Net als de standaard WL toys quadcopters, de V666 beschikt ook over een gegoten licht gewicht maar duurzaam schuim lichaam waardoor het zeer resistent crash. De aan boord van 6-assige gyro met verstelbare controle gevoeligheid maakt vliegen het super gemakkelijk zoals de gyro gedraagt zich als een soort automatische piloot, automatisch houden het model stabiel tijdens de vlucht, zelfs als de wind waait. Zodra u hebt de basisprincipes onder de knie, druk op de "Trick Mode"-toets en de V262 zal transformeren in een stunt model staat uit te voeren wordt gespiegeld en trucs!
 21. SALE
  FreeX GPS Radiografische Drone Quadcopter - RTF

  FreeX GPS Radiografische Drone Quadcopter - RTF

  € 231,79

  Normale prijs: € 366,00

  De FreeX drone is een handige, zeer betaalbaar en totaal beginner vriendelijke Quadcopter, speciaal ontworpen om vanuit de lucht te filmen met GoPro camera's. Met gloednieuwe design en state of the art, gloednieuwe vlucht controller free X biedt een ongeëvenaarde maar uiterst veilige en betrouwbare vliegprestaties. De nieuwste SPA ingebouwde veiligheid protocol algoritmen van de FreeX vlucht controller zal er altijd voor zorgen dat de drone nooit zal laten geen uit de hand drift of wegvliegen, zelfs als de GPS, magnetometer of het kompas zijn beschadigd..

  Zie de Free X website daar kan je de software downloaden, videos voor meer information ga naar http://www.freexgroup.com/en/

 22. SALE
  Wasp Auto CP RTF 7Ch RC Helicopter Met One Key Auto Inversion

  Wasp Auto CP RTF 7Ch RC Helicopter Met One Key Auto Inversion

  € 81,87

  Normale prijs: € 104,99

  De Wasp Auto CP afstands bestuurbare helikopter heeft een zeer unieke functie. Hit het omkeren knop van de zender tijdens de vlucht en de helikopter zal zichzelf automatisch omdraaien en beginnen met vliegen op zijn kop! Nu kan zelfs een beginner kan omgekeerde vlucht uit te voeren met gemak dankzij deze slimme uitvinding van Skyartec.
 23. SALE
  WL toys V636 Skylark 2.4Ghz 6 as 4 kanaals RC Quadcopter RTF met Headless modus

  WL toys V636 Skylark 2.4Ghz 6 as 4 kanaals RC Quadcopter RTF met Headless modus

  € 29,43

  Normale prijs: € 54,99

  De V636 Skylark is een instapmodel van WL toys perfect voor beginners kopen hun eerste radiografische quadcopter. De lijst met functies is indrukwekkend gezien de lage prijs met functies, waaronder een 6-as gyro systeem en headless vlucht modus (zie hieronder voor uitleg) meestal alleen wordt gevonden op de duurdere modellen. De aan boord van 6-assige gyro met verstelbare controle gevoeligheid maakt vliegen het super gemakkelijk zoals de gyro gedraagt zich als een soort automatische piloot, automatisch houden de Veldleeuwerik stabiel tijdens de vlucht, zelfs als de wind waait. Zodra u hebt beheerst de grondbeginselen u kunt verhogen van de gevoeligheid van de zender en leren hoe om uit te voeren trucs als volledige 360 graden lussen. De V636 komt klaar om te gaan met een 2,4 GHz zender met rug verlicht LCD-scherm voor gemakkelijker configuratie.
 24. SALE
  WL speelgoed V933 2.4GHz 6ch flybarless RC helikopter RTF

  WL speelgoed V933 2.4GHz 6ch flybarless RC helikopter RTF

  € 85,39

  Normale prijs: € 134,19

  De V933 is een verbeterde versie van de de V922. Het belangrijkste verschil is de 13g verschil in gewicht en de grootte. Net als de V922 de V933 kan klein zijn, maar het is een volledig uitgeruste 6 kanaals helicopter vol met de nieuwste technologie, inclusief pitch voor een grotere lift, Flybarless rotorkop voor meer efficiënte en soepele vlucht en een 3-assige gyro-systeem dat de helikopter stabiel blijft zelfs buiten. Zijn geavanceerde Flybarless ontwerp vermindert de weerstand op de rotor hoofd en wat nog belangrijker is, in het kader van de precisie van de drie-assige gyroscoop stabiliteit van het lichaam verhoogt. Dit, gecombineerd met een uitzonderlijk lichtgewicht toestel, levert een niveau van kracht en reactiesnelheid die verduisteringen die van een ultra micro heli u eerder hebt gevlogen. Dankzij dat de helikopter in staat is om extreme 3D manoeuvres en rugvlucht. De 2,4 GHz zender wordt geleverd met een eenvoudige bediening modus, die de helikopter gaan in dezelfde richting houdt wanneer omgekeerd en expert modus, die de oude school manier van besturen van de heli, terwijl het doen manoeuvres! Vanwege de grootte, het betekent dat het in staat is om te vliegen, zowel binnen als buiten, zodat geen enkele hoeveelheid wind en regen zal stoppen met spelen!
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

24 artikel(en)

click here