RC Quadcopters

Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - ARF Versie

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 134,19

Normale prijs: € 353,80

SKU: AT580G-ARF

In voorraad

De T580G is een grotere versie van de Lotus T380G. De T580 is in staat een extra 200g laadvermogen dan de T380 zo kan dragen een grotere camera, een hogere capaciteit van de batterij voor langere vluchttijden en het beste van alle Lotus PTZ-camera mount (meer info daarover hieronder). Het groter formaat maakt het ook iets stabielere vlucht. Binnen is het zelfde futuristische technologie als in de T380 met geavanceerde GPS-positionering en intelligente automatische besturingssysteem. De technologie in deze quadcopter is meestal alleen te vinden is veel duurdere modellen. GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische opstijgen en landen en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies zijn allemaal te vinden op dit model.
Controleer de volledige lijst met functies hieronder.

Waar staat ARF voor?
Dit is de ARF versie die staat voor bijna klaar om te vliegen. Een ARF model heeft alles nog vooraf geïnstalleerd, maar ontbreekt de batterij, ontvanger en zender voor klanten die reeds hun eigen dus niet nodig om ze opnieuw te kopen..

U ontvangt 135 punt(en).

Beschrijving

Details

Lotus RC is een kleine fabriek die modellen met de hand maakt. Houd er rekening mee dat ze witte doos met basisinstructies komen, is elk model getest in de fabriek en test gevlogen om de GPS te garanderen en flight control correct werkt, de modellen kan dan ook enige tekenen van het gebruik van de test vliegen. Als u voor het eerst problemen hebt met uw model kunt u contact met ons via de mail.

Deze drone is vrij slim, vol met de allernieuwste technologie. Ze worden niet alleen gebruikt door hobbyisten voor de lol, maar ook voor professioneel gebruik, voornamelijk voor luchtfoto filmen en remote viewing. Als je nieuw bent bij RC drones dan is hier een inleiding tot de coole functies te vinden op dit model:

GPS Automatic Take Off & Landing

Met een normale radiografisch bestuurbare helikopter of quadcopter een van de moeilijkste dingen is opstijgen en landen. Voor beginners is het meestal leidt tot crashes. Maar met GPS automatisch opstijgen gewoon het systeem in en selecteer vervolgens opstijgen. De drone wordt automatisch opstijgen en zweven zonder verdere input nodig! Klaar om te landen? U hoeft niet langer om zorgvuldig te verminderen gas terwijl het proberen om het model plat te houden, in plaats daarvan gewoon op de grond schakelaar en de drone zichzelf automatisch te landen!

GPS Position Hold

Niet meer hoeft om voortdurend aan te passen voor de wind en beweging. Met GPS-positie vast te houden kun je laten gaan van de controles en de drone zal blijven zweven in die positie. Dit maakt het vliegen zo veel makkelijker en stabiel. De GPS-module weet waar het zo kan blijven op die coördinaten, zelfs als de wind waait.

Altitude Hold

Met industriële kwaliteit MEMS-sensoren en 6 DOF Motion Control de T580G zal ook het bezit van haar hoogtepunt automatisch met minder drift dan andere drones op de markt. In tegenstelling tot een traditionele helikopter of quadcopter de gashendel is verend als hoogteregelingssysteem veel eenvoudiger. Je kunt gewoon omhoog duwen om de drone vliegen hoger en duw naar beneden voor een lagere, maar dan gewoon het gaspedaal te zweven op die hoogte vrijgeven.

GPS Return To Home On Signal Loss Or Request

De GPS terugkeer naar huis functie is fantastisch. De T580 onthoudt de coördinaten die het nam af van. Als je vliegt buiten het bereik van de zender of het signaal verloren gaat, voor welke reden, zoals de zender batterijen gaan plat dan de drone automatisch terug naar waar vond het opstijgen en landen. Wanneer het signaal wordt teruggewonnen je weer de keuze om ofwel de overname van de controle vlucht of u kunt gewoon laten om het te laten doorgaan en land. Enkele andere drones zullen niet toestaan dat u de controle weer op te nemen ooit terugkeer naar huis wordt geactiveerd en dat is iets om op te letten. Je hebt ook de mogelijkheid om terug te keren naar huis op elk gewenst moment, zelfs als het signaal niet verloren gaat door gewoon flipping de terugkeer naar huis schakelaar in te schakelen.

Low Voltage Safety

Een andere leuke functie die uw drone veiliger zal houden. De boordcomputer detecteert wanneer de batterijspanning te laag en te verzenden een waarschuwing aan de piloot om u te laten weten dat het tijd is om te landen. Als de batterij wordt nog leger dan de drone zal dan overgaan tot zichzelf te landen om ervoor te zorgen het niet kraam en crasht.

580g Payload

De T580G is vernoemd naar de 580 gram maximale laadvermogen het kan dragen. Dit is meer dan genoeg om de meeste mini HD-videocamera's dragen, zoals de Go Pro of Sony Action Cam voor hoge kwaliteit opname. De optionele camera mount kunt u uw camera eenvoudig aan de drone.

Modular Design

Je hebt misschien gezien een aantal andere drones op de markt die zijn ingesloten in een witte één stuk geval. Hoewel deze misschien een beetje mooier in de praktijk kijken ze niet zo goed. Als je wel een crash betekent dit meestal het hele systeem moet overbrengen naar een nieuwe zaak, maar met een modulair ontwerp zoals op de T580G alleen de gebroken arm of een deel kan worden vervangen. De onderdelen zijn gemaakt van speciale high impact materiaal, maar als je het nodig hebt om een deel vervangen wij in voorraad alle onderdelen voor het maken van eenvoudige reparaties.

Price

We zijn ervan overtuigd dat u een RC-drone met alle functies op deze prijs niet zal vinden, zelfs drones met minder functies te verkopen voor veel meer.

Pre-Flight

1. The blades must be attached before they will rotate. If the blades are not attached then there will be no response from the transmitter.

2. When you are ready to take off move both transmitter sticks down and out as far as they will go. Then release the sticks and move the throttle stick forward to take off. If you don't engage the throttle quick enough then it will cut out and you will need to repeat the procedure. To disengage the model move both sticks down and in.

3. To use the GPS features you must go to an outdoor area free from obstruction. An open field is ideal. Do not attempt to use indoors or in close proximity to anyone or anything as this could cause damage or injury.

Specificaties & Kenmerken

Extra informatie

Artikelnummer AT580G-ARF
Manufacturer Lotus RC
Bouwen ARF
Radio Aparatuur Geen
Motor / Engine Brushless
Blades Single Blade
Kanalen 6 Ch
Specificaties
 • Dimensions de l'avion: 608 x 608 x 243 mm
 • Distance diagonal entre les deux centres motrices: 580 mm
 • Hélices: 12 pouces
 • Masse de l'avion: 730g (sans batterie, récepteur et charge utile)
 • Poids au décollage: 950g (avec batterie, récepteur)
 • Charge utile maximale: 580g
 • La distance de vol: Dans la zone visible (recommandé)
 • Temps de vol: 12 à 20 minutes
 • Résistance maximale de vent: 4 classes
 • Couverture: Matériau composite ABS
 • Poutres de bras: fibre de carbone et fibre de verre
 • Train d'atterrissage: alliage d'aluminium, en fibre de verre et caoutchouc
 • Moteur Brushless: C2806 KV600 Out-Runner
 • Hélices: Composites de plastique
 • ESC Brushless: ESC de haute vitesse 2-3S 18A
 • Système FC: Système d'inertie d'auto-stabilisation de position
Functies
 • Un châssis léger et un cadre jumelé avec quatre moteurs brushless permet une grande charge utile
 • Le maintien d'altitude aide pour avoir un vol stable et idéal pour la photographie aérienne
 • Vole comme un hélicoptère coaxial RC
 • Suspension d'auto-stabilisation
 • Des palettes de 12 pouces avec hélices de propulsion
 • Fonctionnalité de Maintenance de position GPS et retour à la maison.
 • Décollage et atterrissage automatique!
 • Point stationnaire fixe (Maintient des points GPS)
 • Fonctionnalité de retour à la maison
 • Auto atterrissage en raison de la faible tension - Le vol peut être toujours contrôlé par le pilote et la basse tension est réglable par le conducteur
 • Fait de plastique et d'aluminium de haute qualité
 • Système FC offrant des performances élevées pour un vol stable
 • Chaque modèle est testé à l'usine, puis des essais en vol pour s'assurer que le GPS et le contrôle de vol fonctionnent correctement.
Heb Je Nodig Om Het Te Gebruiken
 • Minor Assembly Required
 • 6 Channel Transmitter & Receiver
 • Hobby Grade Battery For Model

Q&A

Vragen:

Er zijn nog geen product vragen

Stel je vraag

* Verplichte velden

Parts & Upgrades

LEVERING INFORMATIE

LEVERING INFORMATIE

Leveringskosten en tijd zullen afhangen van de grootte van de bestelde artikelen

RESERVEONDERDELEN

Zij zullen tussen de 2-5 werkdagen duren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal onderdelen en de grootte.

Germany: €3.70 - €7.40
Spain: €7.40 - €13.30
France: €7.40 - €11.80
Ireland: €7.40 - €8.90
Italy: €7.40 - €13.30
Netherlands: €5.95 - €8.99
Portugal: €7.40 - €10.30
Denmark: 42kr. - 72kr.
Sweden: 52.80kr - 105.60kr

NORMALE GROOTTE MODELLEN

Dit omvat niet zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €7.40
Spain: €9.99
France: €8.99
Ireland: €7.40
Italy: €9.99
Netherlands: €8.99
Portugal: €9.99
Denmark: 72kr.
Sweden: 105.60kr

ZEER GROTE OBJECTEN

Zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €49.90
Spain: €49.90
France: €49.90
Ireland: €49.90
Italy: €49.90
Netherlands: €49.90
Portugal: €49.90
Denmark: 499kr.
Sweden: 499kr.

Wees de eerste om dit product te herzien

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

click here