RC Tanks

Deze RC tanks zijn erg leuk met werkende tracks en echte BB afvuren pistool. Als echte tanks ze in staat in het beklimmen van steile oppervlakken, gaan door ruw terrein, zoals modder of zand en obstakels. Evenals de mogelijkheid om de beweging van de tank kun je ook de beweging van de toren te controleren en druk op de vuurknop om een 6mm BB bullet te schieten . De tracks hebben werkende schokdempers deze verbeteren de off road prestatie. Verkrijgbaar in verschillende maten van de kleinste schaal 1:24 tot de grootste 1:16 schaal.
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

28 artikel(en)

 1. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank - Volledig Metaal Versie - Tiger Camo - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank - Volledig Metaal Versie - Tiger Camo - 2.4GHz

  € 315,01

  Normale prijs: € 366,00

  De Taigen BB tanks zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gloednieuw op de markt. Wat onderscheidt hen van andere tanks is het hoge niveau van detail en de sterke metalen onderdelen. Taigen tanks zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, maar degene die we verkopen zijn van de zwaarste configuratie met alle mogelijke optie en upgrade inbegrepen.
 2. SALE
  Taigen Handgeverfde Tiger I RC Tank - MET GRATIS EXTRA BALLEN & ROOKVLOEISTOF!

  Taigen Handgeverfde Tiger I RC Tank - MET GRATIS EXTRA BALLEN & ROOKVLOEISTOF!

  € 168,90

  Normale prijs: € 195,50

  KOOP NU EN KRIJG EEN GRATIS EXTRA ZAK VAN KOGELS EN EEN EXTRA FLES ROOKGENERATOR VLOEISTOF WAARD 11,31 €!

  De Taigen BB RC tanks zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gloednieuw op de markt. Wat maakt deze Tiger I onderscheiden van andere RC tanks is de zeer gedetailleerde unieke handgeverfde body. Ook beschikt rook en geluid simulator.

 3. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank T34/85 Wit Winter Camo - Volledig Metaal - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank T34/85 Wit Winter Camo - Volledig Metaal - 2.4GHz

  € 291,78

  Normale prijs: € 329,40

  Een must voor elke tank liefhebber. Dit is het nieuwste tank van Taigen! De opvallende witte hand geverfde Taigen T34 / 85 Russische tank met unieke volledige 360 graden draaien torentje. Deze tank is bijna volledig opgebouwd uit metaal waardoor dit een forse maar goed uitziende beest!

  De Taigen collectie tanks zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gloednieuw op de markt. Wat onderscheidt hen van andere tanks is het hoge niveau van detail en de sterke metalen onderdelen. Taigen tanks zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, maar degene die we verkopen zijn de hoogste configuratie met alle mogelijke optie en upgrade inbegrepen.

 4. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tanks - Metale Upgrade - Bulldog - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tanks - Metale Upgrade - Bulldog - 2.4GHz

  € 185,07

  Normale prijs: € 219,59

  De Bulldog is een top of the range rc tank van Taigen met veel upgrades ten opzichte van standaard 1/16e tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde dat elke tank origineel maakt. Dit is de metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen delen, titels en de versnellingsbak die niet alleen toe te voegen aan het realisme, maar maakt het ook betrouwbaarder. Nu met nieuwe sound en 2,4 GHz.
 5. SALE
  1/16 M1A2 Abrams RC Tank Met Rook, Geluid En BB Gun - 2.4GHz Versie

  1/16 M1A2 Abrams RC Tank Met Rook, Geluid En BB Gun - 2.4GHz Versie

  € 153,59

  Normale prijs: € 201,29

  Dit 1/16e schaal is een RC tank van Heng Long. Een replica van de Amerikaanse M1A2 Abrams, deze opvallende zandkleurige tank heeft vele fantastische functies, waaronder realistische sound generator, BB gun, spoor terugslag, LED-lampje knippert machinegeweer plus een geweldige rook simulator! Het torentje draait 320 graden en heeft een hoogte van 20 graden wat neerkomt op een spannend stuk van de apparatuur. De tank wordt geleverd met een geavanceerde 2,4 GHz radio-systeem. Evenals het controleren van de tank beweging en het afvuren je kunt ook beginnen met je tank motor op en de controle van de rook en geluid generator. De 2.4GHz radio-apparatuur geeft u een groter bereik, verbeterde betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, en de mogelijkheid om meerdere modellen te gebruiken in hetzelfde gebied zonder andere frequentie radio's te gebruiken.
 6. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metale Upgrade - Panzer IV - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metale Upgrade - Panzer IV - 2.4GHz

  € 309,65

  Normale prijs: € 353,80

  De Taigen BB rc tanks zijn van de beste kwaliteit en zijn gloednieuw op de markt. Wat onderscheidt deze Panzer III van andere rc tanks is de zeer gedetailleerde unieke handgeverfde kleur. Ook beschikt van rook en geluid simulator.
 7. SALE
  1/16de M4A3 sherman RC tank met rook, geluid en BB - metal upgraden pro versie

  1/16de M4A3 sherman RC tank met rook, geluid en BB - metal upgraden pro versie

  € 217,52

  Normale prijs: € 244,00

  De Sherman is de nieuwste tank van Heng Long. Dit is de hoogste spec versie met werkende rook generator, geluidseffecten en BB afvuren torentje. En alsof dat nog niet genoeg is, komt nu opgewaardeerd met metal gear set, metal tracks, metalen tandwiel en metalen rondsel wiel. Deze beroemde World War 2 Allied USA tank is een geweldige aanvulling op de Heng Long collectie.
 8. SALE
  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz

  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz

  € 179,35

  Normale prijs: € 207,39

  Dit is de nieuwste RC tank van Heng Long en ditmaal gegaan ze moderne en Britse! Deze tank is een gedetailleerde replica van de Challenger 2 belangrijkste strijd tank die momenteel in dienst bij het leger van de UK. Deze de vuren-versie, die ook met de rook generator en klankbron module komt. De tank beschikt ook over de nieuwste 2,4 GHz radiosysteem waarmee meerdere tanks om te worden gebruikt op dezelfde tijd evenals beter bereik en betrouwbaarheid.
 9. SALE
  Self Assembly Taigen Tiger 1 RC Tank - Kit versie

  Self Assembly Taigen Tiger 1 RC Tank - Kit versie

  € 257,33

  Normale prijs: € 292,80

  Voor degenen die genieten van gebouw schaalmodellen komt de gloednieuwe Taigen zelf montage Tiger tank. Deze hoge kwaliteit kit wordt geleverd met zeer gedetailleerde kleur assemblage instructies met elk onderdeel duidelijk gemarkeerd boxed in build fasen. De tank wordt geleverd met de mogelijkheid om te bouwen als beide BB afvuren of infra lezen met zowel de BB module en infra rood opgenomen. Met de BB versie dat zal het in brand steken standaard 6mm BB pellets of met de infra-rood versie kunt u de strijd tegen andere infra rood tanks als een spel van tank Lazer Quest. Het bouwen van de tank is leuk en een leuke ontspannen manier om te besteden een paar regenachtige middagen. Om de radio controlefunctie en rook generator functie op deze tank die u zult moeten kopen van de elektronica-Kit voor zelf montage Taigen Tiger 1 RC Tank, die wordt geleverd met rook machine, 2.4GHz zender en ontvanger en Heng Long motor. Dit is beschikbaar in de sectie verwante producten.
 10. SALE
  1/16 M1A2 Abrams Radio Controlled Tank - Camo versie

  1/16 M1A2 Abrams Radio Controlled Tank - Camo versie

  € 179,74

  Normale prijs: € 201,29

  Dit 1/16e radio control schaalmodel is een andere top van de reeks RC tank van Heng Long. Een replica van de ons M1A2 Abrams die vele fantastische functies waaronder realistische klankbron, BB gun heeft, bijhouden van terugslag in brand, LED licht knipperende machinegeweer plus een ontzagwekkende rook simulator! Het torentje 320 graden gedraaid en heeft een hoogte van 20 graden, wat op een spannend stukje apparatuur neerkomt.

  Deze nieuwste versie wordt geschilderd met een realistische camouflage lichaamsontwerp dat wordt toegevoegd aan het realisme van het model.

  De tank is voorzien van een geavanceerd 2.4 GHz radiosysteem. Naast de beweging van de tank en het afvuren van u kunnen ook uw stoomlocomotief opstarten en beheren van de rook en geluid generator. De 2,4 GHz radio-apparatuur geeft u een groter bereik, verbeterde betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en de mogelijkheid tot gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder having voor toepassing andere frequentie radiotoestellen.

 11. SALE
  1/16e M4A3 Sherman Radiografische Tank Met Rook & Geluid

  1/16e M4A3 Sherman Radiografische Tank Met Rook & Geluid

  € 143,10

  Normale prijs: € 170,79

  De Sherman is de nieuwste tank van Heng Long. Dit is een hoge spec versie met werkende rookgenerator, geluidseffecten en BB afvuren torentje. Deze beroemde World War 2 Allied USA tank is een geweldige aanvulling op de Heng Long collectie.
 12. SALE
  1/16 M1A2 Abrams RC BB Tank met rook en geluid - 2,4 GHz - Metal opgewaardeerd Pro versie

  1/16 M1A2 Abrams RC BB Tank met rook en geluid - 2,4 GHz - Metal opgewaardeerd Pro versie

  € 270,19

  Normale prijs: € 317,20

  Dit is de bijgewerkte pro versie van de Heng lange M1A2 Abrams RC tank. De pro-versie beschikt over alle kenmerken van de standaardversie en daarnaast beschikt over bijgewerkte realistische metalen tracks, metalen versnellingsbak, metalen tandwiel en metalen idler wiel waardoor het meer robuust, betrouwbaar en wordt toegevoegd aan het realisme van de tank. De standaard functies omvatten realistische tank klankbron, krachtige kanon van BB met terugslag en geluidseffecten op brand, LED-knipperende machinegeweer plus een koele rook machine. Het torentje 320 graden gedraaid en het pistool heeft een hoogte van 20 graden. De tank zijn voorzien van een geavanceerde 2.4 GHz radiosysteem dat u geeft een groter bereik, verbeterde betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder having voor toepassing andere frequentie radiotoestellen. U hebt volledige controle van zowel de tank beweging en de extra functies van uw borstband.
 13. SALE
  1/16 M1A2 Abrams afvuren RC Tank - Camouflage verf - Pro versie

  1/16 M1A2 Abrams afvuren RC Tank - Camouflage verf - Pro versie

  € 270,19

  Normale prijs: € 317,20

  Dit is de versie van de bijgewerkte pro camouflage van de tank van Heng Long M1A2 Abrams RC. De pro-versie beschikt over alle kenmerken van de standaardversie en bovendien beschikt over bijgewerkte realistische metalen tracks, metalen versnellingsbak, metalen tandwiel en metalen idler wiel, waardoor het meer robuust en betrouwbaar. Deze nieuwste versie heeft ook een camouflage geschilderde afwerking die wordt toegevoegd aan het realisme van het model. De standaard functies zijn realistische tank klankbron, krachtige BB gun met terugslag en geluidseffecten op brand, LED knipperende machinegeweer plus een koele rook machine. Het torentje 320 graden gedraaid en het pistool heeft een hoogte van 20 graden. De tank is voorzien van een geavanceerd 2.4 GHz radiosysteem, dat je geeft een groter bereik, verbeterde betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder having voor toepassing andere frequentie radiotoestellen. Vanaf uw zender heb je volledige controle over zowel de tank beweging en alle extra functies.
 14. SALE
  1/16 M26 Pershing Snow Leopard afvuren RC Tank - Pro versie

  1/16 M26 Pershing Snow Leopard afvuren RC Tank - Pro versie

  € 165,28

  Normale prijs: € 199,99

  De M26 Pershing werd geïntroduceerd in de eindfase van de Tweede Wereldoorlog als de opvolger aan de M4 Sherman. De Luipaard van de sneeuw is bijna 2 voeten in lengte! Deze radiografisch bestuurbare tank is volledig functioneel met multi-directionele rijden (en het is snel!), 320 graden torentje draaibaar en vat verhoogt en verlaagt. Het heeft een bereik van bijna 50ft, 40 pellet capaciteit en rook uit de uitlaat. Deze pro versie biedt alle functies van het standaard model, met verbeterde metalen versnellingsbak en metalen tracks en aandrijfwielen, die wordt toegevoegd aan zowel de taaiheid en het realisme van het model.

  Dit is de nieuwe verbeterde versie van de 2.4Ghz. 2.4 Ghz is stabieler en geeft beter bereik evenals waardoor het gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder inmenging.

 15. 1/16 M26 Pershing Snow Leopard BB Radiografische Tank

  1/16 M26 Pershing Snow Leopard BB Radiografische Tank

  € 109,99
  Dit is onze beste Tank en hij is geweldig! Het is een grote 1/16 schaal en hij maakt schietende geluiden, De motor maakt een startende geluid, en kanon's geluiden. De Snow Leopard is bijna 2 feet in lengte! Deze tank is vol funtioneel en kan alle richtingen op rijden ( En hij is snel! ), hij draaid 360 graden. Deze tank is een sterke Airsoft tank en heeft capiciteit om 40 pellets te tillen. Het Vuurt plastische 6mm BB's en heeft ook een rode lichtje naast de barrel die knippert voordat hij gaat vuren.
 16. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank Early Versie Tiger I Grijs Camo - Volledig Metaal - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank Early Versie Tiger I Grijs Camo - Volledig Metaal - 2.4GHz

  € 300,29

  Normale prijs: € 309,99

  De Duitse Tiger I RC tank met zeer gedetailleerde handgeverfde grijze camo. De Taigen BB tanks zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gloednieuw op de markt. Wat onderscheidt hen van andere tanks is het hoge niveau van detail en de sterke metalen onderdelen. Taigen tanks zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, maar degene die we verkopen zijn van de zwaarste configuratie met alle mogelijke optie en upgrade inbegrepen.
 17. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metaal Upgrade - Panther - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metaal Upgrade - Panther - 2.4GHz

  € 137,78

  Normale prijs: € 184,99

  De Panther is een top rc tank van Taigen met veel upgrades ten opzichte van standaard tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde body dat elke tank origineel maakt. Dit is de metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen delen, titels en de versnellingsbak die niet alleen toe te voegen aan het realisme, maar maakt het ook betrouwbaarder. Nu met nieuwe sound en 2,4 GHz.
 18. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metaal Upgrade - M26 Pershing

  Taigen Handgeverfde RC Tank - Metaal Upgrade - M26 Pershing

  € 157,46

  Normale prijs: € 189,99

  De Pershing is een top of the range rc tank van Taigen met veel upgrades ten opzichte van standaard tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde body dat elke tank origineel maakt. Dit is de metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen delen, titels, en de versnellingsbak die niet alleen toe te voegen aan het realisme, maar maakt het ook betrouwbaarder
 19. SALE
  Taigen Handgeverfde RC Tank - Volldig Metaal Upgrade - King Tiger - 2.4GHz

  Taigen Handgeverfde RC Tank - Volldig Metaal Upgrade - King Tiger - 2.4GHz

  € 265,74

  Normale prijs: € 305,00

  De King Tiger met porsche turret is een top of the range rc tank van Taigen met veel upgrades ten opzichte van standaard tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde body dat elke tank origineel maakt. Dit is de metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen delen, titels en de versnellingsbak die niet alleen toe te voegen aan het realisme, maar maakt het ook betrouwbaarder. Nu met nieuwe sound en 2,4 GHz.
 20. SALE
  1/16th Bulldog M41A3 Smoking RC Tank

  1/16th Bulldog M41A3 Smoking RC Tank

  € 114,59

  Normale prijs: € 139,99

  De M41 Bulldog was een Amerikaanse tank gebouwd om de M24 Chaffee te vervangen. Het was een behendig, goed bewapend tank. Deze radiografisch bestuurbare tanks hebben alle kenmerken van de echte tanks zoals geluid (bv pistool en opstarten), rookgenerator, BB vuren torentje en ze zien er ook geweldig uit met gedetailleerde schaal uitstraling en aandacht voor detail.
 21. SALE
  1/16 German Leopard II A6 BB Firing RC Tank Met Rook En Geluid - 2.4GHz Versie

  1/16 German Leopard II A6 BB Firing RC Tank Met Rook En Geluid - 2.4GHz Versie

  € 174,98

  Normale prijs: € 179,99

  Dit is een 1 / 16e schaal, radiografisch bestuurbare Duitse Leopard II A6 tank. Het beschikt over de nieuwe 2,4 GHz radio-systeem. Deze radio set heeft vele voordelen ten opzichte van de standaard FM ingesteld, zoals een goed bereik, verbeterde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid en de mogelijkheid om meerdere modellen te gebruiken in hetzelfde gebied zonder storing. De RC tank is volledig functioneel, het torentje draait en het kanon beweegt op en neer. De tank beweegt in alle richtingen met de tracks onafhankelijk bewegende net als een echte tank. Er is een realistische veersysteem met de juiste ketting tracks voor het krijgen van meer dan de zwaarste obstakels. Het is afgewerkt perfect met een realistische commandant figuur.
 22. SALE
  Taigen Hand geschilderd RC Tank - metalen Upgrade - Panther G - 2.4GHz

  Taigen Hand geschilderd RC Tank - metalen Upgrade - Panther G - 2.4GHz

  € 327,83

  Normale prijs: € 356,99

  Dit is een nieuwe toevoeging aan de hand van de Taigen geschilderd RC tank collectie en een van de beste op zoek tot nu toe. De Duitse Panther G is bijna een maar liefst 2-voet in lengte en met zijn opvallende handgeschilderde lichaam, metalen onderdelen, met inbegrip van idler wiel, tandwiel, sporen, pistool, koplampen, versnellingsbak, en de realistische klankbron, deze tank is een must voor elke verzamelaar hebben. De Panther G is volgepakt met functies, waaronder een krachtige kanon van BB met terugslag en geluidseffecten op brand, LED knipperende machinegeweer, opgewaardeerd 2000mAh batterij met hoge capaciteit plus een cool rookgenerator. Het torentje 320 graden gedraaid en heeft een hoogte van 30 graden. De tank zijn voorzien van een geavanceerde 2.4 GHz radiosysteem dat u geeft een groter bereik, verbeterde betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder having voor toepassing andere frequentie radiotoestellen. U hebt volledige controle van zowel de tank beweging en de extra functies van uw borstband.
 23. SALE
  Bulldog RC tank met rook & geluid - metalen upgrade pro versie

  Bulldog RC tank met rook & geluid - metalen upgrade pro versie

  € 162,58

  Normale prijs: € 194,99

  De Bulldog is een top van de range RC tank van Heng Long en is bijna 2 voeten in de lengte! Deze tank is volledig functioneel met multi-directionele rijden (en het is snel!), 360 graden draaibare torentje en de loop omhoog en omlaag. Deze tank heeft een BB pistool dat standaard 6mm BB's en een capaciteit van 40 pellets schiet. En alsof dat nog niet genoeg is dit de verbeterde Pro-versie met werkende rookgenerator, geluidseffecten en een aantal belangrijke upgrade metalen onderdelen, inclusief metalen tracks waardoor dit een hardere en meer betrouwbare tank.
 24. SALE
  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz - Pro Versie

  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz - Pro Versie

  € 260,09

  Normale prijs: € 289,99

  Dit is de bijgewerkte pro versie van de tank van Heng Long Challenger 2. Het is opgewaardeerd met metalen versnellingsbak, bijzondere hand geschilderde afwerking, metalen idler wielen, metalen tandwiel wiel en opgewaardeerd metal nummers.

  Dit is de nieuwste RC tank van Heng Long en ditmaal gegaan ze moderne en Britse! Deze tank is een gedetailleerde replica van de Challenger 2 belangrijkste strijd tank die momenteel in dienst bij het leger van de UK. Deze de vuren-versie, die ook met de rook generator en klankbron module komt. De tank beschikt ook over de nieuwste 2.4 GHz radiosysteem waarmee meerdere tanks om te worden gebruikt op dezelfde tijd evenals beter bereik en betrouw baarheid.

 25. SALE
  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - Pro versie - Camo lichaam

  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - Pro versie - Camo lichaam

  € 237,99

  Normale prijs: € 308,99

  Dit is de bijgewerkte pro versie van de tank van Heng Long Challenger 2. Het is opgewaardeerd met metalen versnellingsbak, speciale camouflage verf afwerking, metalen idler wielen, metalen tandwiel wiel en opgewaardeerd metal nummers.

  De camouflage verf-baan ziet er fantastisch en toegevoegd aan het realisme van het model.

  Dit is de nieuwste RC tank van Heng Long en ditmaal gegaan ze moderne en Britse! Deze tank is een gedetailleerde replica van de Challenger 2 belangrijkste strijd tank die momenteel in dienst bij het leger van de UK. Deze de vuren-versie, die ook met de rook generator en klankbron module komt. De tank beschikt ook over de nieuwste 2,4 GHz radiosysteem waarmee meerdere tanks om te worden gebruikt op dezelfde tijd evenals beter bereik en betrouwbaarheid.

 26. SALE
  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - Camo versie

  1:16 Britse Challenger 2 RC Tank - Camo versie

  € 220,53

  Normale prijs: € 229,99

  Dit is de nieuwste RC tank van Heng Long en ditmaal gegaan ze moderne en Britse! Deze tank is een gedetailleerde replica van de Challenger 2 belangrijkste strijd tank die momenteel in dienst bij het leger van de UK. Deze de vuren-versie, die ook met de rook generator en klankbron module komt. De tank beschikt ook over de nieuwste 2,4 GHz radiosysteem waarmee meerdere tanks om te worden gebruikt op dezelfde tijd evenals beter bereik en betrouwbaarheid. Deze bijgewerkte versie wordt geleverd met een gedetailleerde camouflage lichaamsontwerp dat ziet er fantastisch en wordt toegevoegd aan het realisme.

 27. SALE
  1/24 Airsoft BB M1A2 Bestuurbare RC Tank

  1/24 Airsoft BB M1A2 Bestuurbare RC Tank

  € 52,54

  Normale prijs: € 69,99

  Deze airsoft radiografische bestuurbare tank is een tank die klaar is om te vechten betekent dat je hem alleen uit de doos hoeft te halen. 1/24 schaal, 3 kanaal bestuurbare tank vuurt 6mm airsoft BB's! Vol functionele bestuurbare tank, volledige rotatie en 20 grade hoogte, ook vuurt het ( 40 BB capaciteit )! De Set heeft: Een Tank, control, batterij, lader, laadbare batterij.
 28. SALE
  1/16 Tiger I RC Tank Met Rook En Geluid

  1/16 Tiger I RC Tank Met Rook En Geluid

  € 134,40

  Normale prijs: € 146,62

  De Tiger I was een Duitse zware tank gebruikt in de Tweede Wereldoorlog, geproduceerd vanaf eind 1942 als een antwoord op de uitdaging van het uitzicht op de onverwacht formidabele Sovjetdiepantser tijdens Operatie Barbarossa. Deze replica heeft een zeer gedetailleerde afwerking die bijdraagt ??aan het realisme, het vuurt kogels en is de verbeterde versie met een ingebouwde rook simulator en geluidseffecten.
Beste verkopers
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

30 per pagina

28 artikel(en)

click here