BESTEL ONLINE OF EMAIL ONS [email protected]

1/16 M26 Pershing Snow Leopard afvuren RC Tank - Pro versie

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

SKU T3838-1PRO

Snel overzicht

De M26 Pershing werd geïntroduceerd in de eindfase van de Tweede Wereldoorlog als de opvolger aan de M4 Sherman. De Luipaard van de sneeuw is bijna 2 voeten in lengte! Deze radiografisch bestuurbare tank is volledig functioneel met multi-directionele rijden (en het is snel!), 320 graden torentje draaibaar en vat verhoogt en verlaagt. Het heeft een bereik van bijna 50ft, 40 pellet capaciteit en rook uit de uitlaat. Deze pro versie biedt alle functies van het standaard model, met verbeterde metalen versnellingsbak en metalen tracks en aandrijfwielen, die wordt toegevoegd aan zowel de taaiheid en het realisme van het model.


Dit is de nieuwe verbeterde versie van de 2.4Ghz. 2.4 Ghz is stabieler en geeft beter bereik evenals waardoor het gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder inmenging.

SNELLE LEVERING IN HEEL NEDERLAND

Klik Hier Om Snel De Verzendings Prijs Te Controleren

Niet in voorraad

Normale prijs: € 199,99

Verkoopprijs: € 162,58

1/16 M26 Pershing Snow Leopard afvuren RC Tank - Pro versie

Klik Hieronder Voor Grotere Afbeeldingen

Details

De M26 Pershing werd geïntroduceerd in de eindfase van de Tweede Wereldoorlog als de opvolger aan de M4 Sherman. Met een krachtige 50 caliber 90mm kanon met een bereik van 1, 400m, is de Pershing ontworpen om te nemen op de sterke Duitse Tiger en de Panther tanks. De Pershing pochte niet alleen een aanval macht, maar ook een zeer goede bewegingsvrijheid. Pershing tanks werden ook ingezet naar Korea bij het uitbreken van de oorlog in juni 1950, en overweldigd de rivaal die T34/85 Soviet tanks van de Noord-Koreaanse en Chinese legers gebouwde.

Deze radiografisch bestuurbare tank is de bovenkant van het bereik van onze RC tanks en is awesome! Het is een grote 1/16 schaal met geluiden van vuren, ingebouwde echte rook generator, simulative motor start-up geluiden, motor geluiden, gasdruktank geluiden en cannon ball. Deze pro metalen versie biedt alle functies van het standaard model, met verbeterde metalen versnellingsbak, sporen en aandrijfwielen, die wordt toegevoegd aan zowel de taaiheid en het realisme van het model.

De Luipaard van de sneeuw is bijna 2 voeten in lengte! Dit is volledig functioneel met multi-directionele rijden (en het is snel!), 320 graden torentje draaibaar en vat verhoogt en verlaagt. Deze tank opvalt om twee belangrijke redenen. Ten eerste is het een krachtige Airsoft tank met een geweldig aanbod van bijna 50 voeten en een capaciteit van 40 pellets. Het bevoegdheden uit plastic 6mm BB's en heeft zelfs een krachtige rode waarschuwingslampje naast het vat dat verlicht vlak voordat het branden. Ten tweede rookt de tank eigenlijk uit de uitlaat. Verwar dit niet met de oude modellen die dit niet doen.

Hebben een volledig op slag met maximaal 2 van uw vrienden en zien wie zal de Airsoft Battle Tank kampioen geworden. Dit is de nieuwe verbeterde versie van de 2.4Ghz. 2.4 Ghz is stabieler en geeft beter bereik evenals waardoor het gebruik van meerdere modellen in hetzelfde gebied zonder inmenging.

Extra informatie

Artikelnummer T3838-1PRO
Manufacturer Heng Long
Radio Aparatuur 2.4 GHz
Specificaties
 • Max. Tiro de pistola de aire motor: 50 pies.
 • Capacidad de almacenamiento: 40 BB
 • 22 "x 13,7" x 9 "
Functies
 • Actualizado pistas metálicas y ruedas
 • Caja de engranajes de metal actualizado
 • Construido en el generador de humo realista
 • Nueva versión mejorada de 2,4 Ghz. 2,4 Ghz es más estable y da mejor gama así como permitiendo el uso de múltiples modelos en la misma zona sin interferencias.
 • Tanque de batalla R/C máximo tiro de pistola de aire de motor aproximadamente 50 pies (con el sistema Hop-up
 • Sistema de pistola automática instalado, tanque de batalla perfecto acciones radio control
 • Adelante, reversa, regular dando vuelta, pivote de giro, giro de torreta, acción de retroceso y 88mm cañón se mueve hacia arriba y hacia abajo
 • Super chasis, sistema de suspensión realistas, ruedas de goma cubierta, pre-ensamblados pistas
 • Un comandante realista está equipado para permitir esta máquina monstruo para funcionar con plena acción
 • Cargador y batería recargable
Heb Je Nodig Om Het Te Gebruiken
 • 8 x AA Batteries

Available Downloads For This Item:

Schrijf Je Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vragen:

Er zijn nog geen product vragen.

Stel een vraag en geef een antwoord. Help je medeklant.

Stel je vraag

* Verplichte velden

click here