BESTEL ONLINE OF EMAIL ONS [email protected]

Taigen Handgeverfde RC Tank - Volldig Metaal Upgrade - King Tiger - 2.4GHz

SKU TG3888-B

Snel overzicht

De King Tiger met porsche turret is een top of the range rc tank van Taigen met veel upgrades ten opzichte van standaard tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde body dat elke tank origineel maakt. Dit is de metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen delen, titels en de versnellingsbak die niet alleen toe te voegen aan het realisme, maar maakt het ook betrouwbaarder. Nu met nieuwe sound en 2,4 GHz.

SNELLE LEVERING IN HEEL NEDERLAND

Klik Hier Om Snel De Verzendings Prijs Te Controleren

Niet in voorraad

Normale prijs: € 299,99

Verkoopprijs: € 269,58

Taigen Handgeverfde RC Tank - Volldig Metaal Upgrade - King Tiger - 2.4GHz

Klik Hieronder Voor Grotere Afbeeldingen

Details

De 1/16e schaal Tiger II evenals bekend als " King Tiger " met posche torentje is een top RC tank van Taigen . Het is een volledig functioneel model met veel upgrades ten opzichte van standaard 1/16e tanks. Het meest opvallend is de fantastische handgeverfde body dat elke tank origineel maakt . Dit is ook de volledig metalen upgrade-versie die wordt geleverd met metalen rijden en stationair wielen , titels , versnellingsbak , haak en metalen hobby uitlaatsysteem dat niet alleen toe te voegen aan het realisme , maar ook maakt het ook betrouwbaarder .

Deze nieuwe bijgewerkte versie komt met 2.4GHz zender ontvanger kit. De radio -systeem heeft vele voordelen ten opzichte van de oude kristal gebaseerde systemen zoals uitgebreid bereik , geen storing van collega- liefhebbers en precisie besturing . Vanaf nu kun je epische gevechten met zoveel radiografisch bestuurde tanks hebben als je wilt, zonder de noodzaak om kristallen te schakelen . De volgende zeer leuke functie is het geluid op deze machine , de sound generator heeft 2 kanalen en kan spelen 2 geluiden tegelijk - kortom hoort u het afvuren over de soundtrack van de motor en samen met de rookgenerator en de BB airsoft gun draagt ??bij aan de authenticiteit van de King Tiger radio controlledtank .

Taigen King Tiger is bijna 2 meter in lengte. De tank is volledig functioneel met multi - directionele rijden , 360 graden draaid en stijgen en dalen vat. Het pistool heeft een verbazingwekkende schietbaan van bijna 50 meter en een capaciteit van 40 pellets. Het bevoegdheden uit plastic 6mm BB's en heeft een krachtige rode lampje , naast het vat , die oplicht voor de ontploffing . De verf effecten worden zorgvuldig met de hand gedaan om het uiterlijk van de leeftijd en van het zien van de strijd die is afgewerkt perfect met de meegeleverde tank commandant die is volledig geschilderd en in uniform te geven . Dit is echt een hoge kwaliteit en uitstekende zoek model dat als deze niet wordt gebruikt is een uitstekende showmodel

History . ; Tiger II is de gemeenschappelijke naam van een Duitse zware tank uit de Tweede Wereldoorlog. De laatste officiële Duitse benoeming was Panzerkampfwagen Tijger vaak afgekort tot Tiger B. De munitie was Sd.Kfz . 182 . Het is ook bekend onder de informele naam Königstiger ( de Duitse naam voor de ' Bengaalse tijger ' ) , vaak verkeerd vertaald als King Tiger of Royal Tiger door geallieerde soldaten . Het ontwerp volgde hetzelfde concept als de Tiger I , maar was bedoeld om nog meer formidabel . De Tiger II combineerde het dikke pantser van de Tiger I met de schuine pantser gebruikt op de Panther medium tank . De tank woog bijna zeventig ton , werd beschermd door 100-180 mm ( 3,9-7,1 in ) van pantser aan de voorzijde, en was gewapend met de lange loop 8,8 cm Kampfwagenkanone 43 L/71 kanon . Het chassis was ook de basis voor de Jagdtiger turretless tank destroyer . De Tiger II werd uitgegeven aan zware tank bataljons van het leger en de Waffen - SS . Het werd eerst gebruikt in gevecht tijdens de campagne in Normandië op 11 juli 1944 ; aan het Oostfront de eerste eenheid te worden uitgerust met Tiger IIs was sHPz.Abt . 501 die door 1 september 1944 opgenomen 25 Tiger IIs als operationeel .

Extra informatie

Artikelnummer TG3888-B
Manufacturer Taigen
Radio Aparatuur 2.4 GHz
Specificaties
 • Storage Capacity: 40 BB's 
 • Length: 52 cm
 • Width: 24 cm
 • Height: 20 cm
 • Scale: 1:16
 • Battery: 7.2V Ni-MH with charger
 • Radio: 2.4GHz radio transmitter/receiver set
 • Climbing Gradient: (varies on different road surfaces) Apr. 35-degree
Functies
 • 2.4GHz Zender
 • hand geschilderde afwerking -! elke tank is uniek
 • Ingebouwde realistische rook generator
 • Zeer gedetailleerd realistisch model
 • Alle beschikbare metalen upgrades voorgemonteerd
 • Metal tracks
 • Metal versnellingsbak
 • Een realistische bevelhebber is inbegrepen
 • Rotating turret
 • Gun kan op en neer worden bewogen 30 graden
 • Volledige controle van de tank beweging - vooruit, achteruit, draaien links en rechts
 • Veel geluidseffecten - motor start-up sound, Motorgeluid, machine-gun geluid, Cannonball geluid
 • Verstelbare geluidsvolume
Heb Je Nodig Om Het Te Gebruiken
 • 8 x AA Batteries

Available Downloads For This Item:

Klantenbeoordelingen

Arrived in time worked 100% can't wait for the next tank :) Review door Slapandtickel
Levering Snelheid
Plezier Factor
Prijs
Kwaliteit
Great tank is the king tiger love her (Geplaatst op 07-05-14)
Very nice product Review door timo
Plezier Factor
Prijs
Kwaliteit
Levering Snelheid
I have tested King Tiger at winter conditions(-12degrees) and due metal upgrades it worked just awesome.
http://www.youtube.com/watch?v=PmOlkgOWDtg
If you want to look video I made.

Timo Åman (Geplaatst op 19-03-14)

Schrijf Je Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vragen:

Er zijn nog geen product vragen.

Stel een vraag en geef een antwoord. Help je medeklant.

Stel je vraag

* Verplichte velden

click here