1:10 Schaal

Conquistador Nitro RC Monster Truck

Plezier Factor
Prijs
Kwaliteit
Levering Snelheid
46 beoordeling(en)

€ 194,99

€ 230,99

SKU: A3003T

DUE 7TH JULY. MASSIVE PRE-ORDER DISCOUNT!

De extra kracht die dit truck heeft laat dit off-road truck gaan waar anderen niet durven te gaan. Voor de serieuze off roader de Conquistador nitro radiografische monster truck maakt kort werk met de zwaarste terreinen. De Monster SE versie heeft veel upgrades pre geïnstalleerd.De as-aangedreven 4WD systeem zorgt ervoor dat je vast komt te zitten in de modder.

46 klanten-reviews

Gemiddelde tarieven
(Gemiddelde tarieven 46 beoordelingen)
Plezier Factor
Prijs
Kwaliteit
Levering Snelheid

Artikelen 1 tot 10 van 46 in totaal

10 per pagina
  1. Great value for money.

    Per Grant December 31, 2019

    Bought for my 10 year old sons Christmas followed run up procedures to a tea only problem had was when driving rear steering knuckle gave way. So upgrading to aluminium.

  2. brilliant

    Per reecetheracer April 18, 2014

    very fun

  3. tip top

    Per side November 25, 2013

    a mon avi elle va bien me plère jai ate de la recevoire et en regardent les vidéo elle a lère trop cool (dar)

  4. satisfait

    Per jojo November 07, 2013

    Un très bon rapport qualité prix, très amusant avec un moteur plutot puissant :D
    Le seul problème le prix des frais de ports pour les pieces detaché...

  5. tres bonne calite

    Per clement November 05, 2013

    de tres bonne calite tres maniable tres joli en noir et voilet tres tres rapide tres amusant cool parfait pour les deboutant

  6. Rc car

    Per nitro mad November 04, 2013

    i order one of these yesterdayy looking forward to it lol

  7. Ik vind hem leuk

    Per Hokus pocus October 25, 2013

    Ik vind hem leuk en cool en super

  8. Wow

    Per Bob September 19, 2013

    An amazing car get it get it get it
    Now now now'!!!!!!!!!!

  9. tres bonne calite

    Per clement August 27, 2013

    de tres bonne calite tres maniable tres joli en noir et voilet tres tres rapide tres amusant cool parfait pour les deboutant

  10. tres bien reagibien a la commande rien a dire juste tres cool

    Per paulo August 01, 2013

    tres bien reagis biena la commande rien a dire juste tres cool

Artikelen 1 tot 10 van 46 in totaal

10 per pagina

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register