Nitrotek - Over ons

 

Nitrotek is één van de  beste online retailers van radiografische bestuurbare modellen, rc vliegtuigen, rc tanks, rc auto's, rc boten, rc helikopters, aangedreven door nitro-of elektrische motors.

Alle modellen die wij verkopen kopen wij direct bij de fabrikant daarom kunnen wij de beste prijs aanbieden en daarom denken wij dat we onze doel hebben bereikt en dat is om goede modellen voor een laag prijs aan onze klanten te leveren.

Onze modellen worden geproduceerd in een moderne fabriek met de nieuwste ontwerpen en technieken. Koop met vertrouwen van de oudste verkoper van nitro modellen op het Internet! Met jarenlange ervaring en duizenden tevreden klanten, Nitrotek is uw veiligste en meest betrouwbare plaats voor radiografische bestuure auto's en modellen op het internet!

Met onze 90 dagen garantie, kunt u modellen kopen met de volste vertrouwen. Onze modellen zijn uitgeprobeerd en getest voordat wij ze verkopen op onze site. Vergelijk ons ​​met anderen en je zult zien hoe goed onze producten zijn.

Wij leveren ook de onderdelen van alle modellen die je bij ons koopt en wordt ook op de hoogte gehouden als er wat veranderingen komen in de model.

Support : Onze personeel heeft jarenlange ervaring met rc modellen dus wij kunnen al uw problemen oplossen over de telefoon of via de mail. In tegenstelling tot veel andere internet site's die niet weten waar ze het over hebben. Op onze site kan uw ook file's downloaden en handleidings van modellen. Wij zijn ook snel te bereiken op 0702500522 of stuur ons een mail naar [email protected]  meestal krijg je binnen 10 min antwoord als uw mail tussen 11:00 : 19:00 is verstuurd.