Nitrotek Levering

De LEVERTIJD is  48 uur na betaling Dat is als het voor 14:00 is besteld.

Alle artikelen die wij verkopen zijn direct uit voorraad leverbaar. Op onze site kun je op de productpagina’s bij "voorraad" zien of bepaalde artikelen wel of niet direct leverbaar zijn. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je artikelen bestelt die tijdelijk niet op voorraad zijn, dan ontvang je van ons een e-mail met de vermelding van de verwachte levertijd.Vind je de aangeven levertijd te lang, dan kun je altijd de gedane bestelling annuleren of wijzigen.

Bezorging voor Modellen is 48 uur voor Onderdelen kan het 3 tot 4 dagen duren.


Nitrotek biedt de volgende betaalwijzen:

IDEAL, PayPal, Banktransfer.  & Credit voor Dealers


De verzending is afhankelijk van de gekozen betaalwijze. Ideal, PayPal, bestellingen worden, indien voorradig en voor 14:00 besteld de zelfde dag op de post verstuurd.

Na verzending van de bestelling is de levertijd  2 werkdagen binnen Nederland en 2 tot 4 werkdagen voor Belgie.Alle bestellingen worden verstuurd via DPD of TNT verstuurd. Bij bestellingen binnen Nederland, sturen wij je meestal per e-mail de Track & Trace code van het pakket.Met deze verzendcode kun je de status van je bestelling volgen via Track & Trace van DPD volgen. Je kunt hier de verzendcode en postcode intoetsen. Vervolgens kun je zien wat de status van je bestelling is.Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice:
[email protected]

Let op : soms is er kans dat je geen automatische tracking nummer doorgemaild krijgt als dit het geval is stuur een email naar [email protected] en vraag voor je tracking nummer.