Nitrotek Retourneren Informatie


Als je voor ene of andere reden je product terug moet sturen lees dan de volgende informatie:

Alle Modellen die we verkopen zijn echt hobby producten en het is normaal voor beginners die het soms moeilijk vinden om het onder te knie te krijgen. En als je denkt dat er iets mis is met de product stuur ons een email naar [email protected] . Want we krijgen heel veel klanten die mailen om kleine fouten de ze zelf maken maar denken dat er iets mis is met hun product, terwijl alles in orde is.


Als je iets terug stuurt omdat er een technishe fout is lees onze help pagina's voor info. En als dat niet helpt e-mail ons naar [email protected] om zeker te zijn dat je product niet een echte probleem heeft die we gelijk kunnen oplossen.

----------------------------------------------------------------------------------

 

Vol naam
Email
Telefoonnummer

Adres (van jou)

Postcode
bestelligs Nummer (als je die hebt)
Teruggestuurde product Ref

Deze ref alleen nodig voor producten die zijn gebruikt. A Benzine Powered model dat benzine heeft gebruikt is ook gebruikt, net als een elektrische model die ze batterij heeft gelaadt. Deze ref krijg je via de e-mail of telefoon wanneer je ons voor het eerst belt om de probleem te beschrijven. Deze ref is niet nodig voor de producten die worden terug gestuurd maar niet gebruikt helemaal nieuw.

Reden voor terugsturen

 item
 

Als een fout. (Vertel ons meer)
Voorwaarden

1. Producten teruggestuurt als nieuw worden volledig terug betaald, maar alleen de P&P moet je zelf betalen.
2. Producten die nieuw zijn moeten ook goed ingepakt zijn. Er zullen misschien extra kosten zijn als de pakje is beschadigd.
3. Als een product wordt terug gestuurt en als de product een technische fout heeft krijg je de volledige bedrag terug betaald. Bel ons zo dat we voor je een goedkope koerier kunnen regelen.
4.Als een product wordt terug gestuurt voor een technische fout maar het blijkt dat er geen fout was maar dat de klant iets fout had gedaan dan moet je £15 betalen plus de £10 voor de zendings kosten.
5. De nitrotek technise team heeft erg veel ervaring zo de besluit dat de team neemt is de juiste. Wij hebben al onze producten gegarandeert zo er zou normaal niks fout.

Confirmatie Ik heb alles gelezen en ga akkoord
  
Signeer (A.U.B signeer nadat het geprint is)
 Als je alles hebt ingevuld plak de formulier aan de buitenkant van de pakket..

 

-----------------------------------------------------------------------------------