Nitrotek Traders

Nitrotek zijn een van de grootste groothandelaren van radiografisch bestuurbare modellen. Wij kopen rechtstreeks van fabrikanten in grote volumes te zorgen voor de laagst mogelijke prijzen .

We zijn altijd op zoek naar winkels en gevestigde online bedrijven om onze producten te verkopen.

Dus waarom zou een retailer willen bij ons kopen?

1 . Wij bieden gewoon de beste marges dit alleen al zou genoeg moeten zijn voor een retailer om een dealer te worden .

2 . Onze retail prijzen behoren tot de goedkoopste , zo niet de goedkoopste. Dit betekent dat je meer modellen zal verkopen.

3 . 48 uur bezorging

4 . Volledige onderdelen back-up.

5 . Tegenstelling tot de meeste distributeurs hebben we geen extra kosten die we rekenen.

 

Hoe kan je een trade account aanmaken?

Stuur een email naar  [email protected]

 

Marketplace Partners / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

We zijn op zoek naar partner met een klein aantal marktplaats re-Sellers. We kunnen linken naar de meeste belangrijke markten, niet alleen eBay en Amazon. We koppelen ons systeem rechtstreeks aan uw verkopers winkel op Marketplace zodat alle producten automatisch worden weergegeven en alle bestellingen automatisch worden geïmporteerd. Wanneer u een bestelling ontvangt, leveren wij rechtstreeks aan uw klant. Dit bespaart een hoop werk voor partners die geen zorgen hoeft te maken over een lijst van alle producten, niet nodig om tijd te verspillen re-sleutelen orders en geen zorgen te maken over het bijhouden van de voorraad niveaus up-to-date. We zijn alleen op zoek om te werken met een klein aantal re-Sellers in elke markt in elk land.

ALS U GEÏNTERESSEERD BENT KLIK DAN HIER EN VUL HET FORMULIER IN.

Onze Merken

Nitrotek distribueren producten uit veel verschillende fabrieken allemaal zorgvuldig geselecteerd om hun grote producten, concurrerende prijzen en goede kwaliteit .

 

Radiografisch bestuurbare auto

 

BIY Toys is ontworpen door en exclusief voor Nitrotek Worldwide. Dit zijn nitro en elektrische radiografisch bestuurbare model kits die de klant zelf maakt . Net als Meccano maar eigenlijk leuk om mee te spelen wanneer u klaar ! Wat maakt deze kits anders dan iets anders op de markt is dat absoluut alles wat nodig is om ze te bouwen is meegeleverd in de doos , zelfs de gereedschappen , olie en vet . Wij verkopen deze winkels , maar ook aan scholen en universiteiten zoals ze zijn educatieve en plezier.
Acme Racing is een van de langst gevestigde radio bestuurbare auto fabrieken in China met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment is zeer groot met inbegrip van modellen van 1/16e schaal om 1/5de schaal in zowel elektrisch als nitro -versies . Hun 1/10e en 1/16e modellen zijn perfect voor instap plezier en met hun nieuwe 1/8e gamma zij met succes verhuisd naar de intermediate / gevorderd markt met behoud van de laagste prijzen.
HSP of HiSpeed zijn een snel groeiende fabriek die nu is uitgegroeid tot een marktleider . Hun gamma groeit de hele tijd en omvat nu het volledige scala van elektrische en nitro auto's . HSP modellen zijn uitstekende kwaliteit en ze hebben ook een uitstekende design team werken aan hun realistische lichaam schelpen. HSP 's 1/10de assortiment zijn een van onze bestsellers.
FS Racing is een grote fabriek die een volledige waaier van RTR radiografisch bestuurbare auto's te produceren . Zij zijn het best bekend om hun gevestigde reeks 1/10e elektrische auto's, maar zijn altijd het toevoegen van nieuwe producten aan hun porfolio . De FS- modellen zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met veel spec voor uw geld.
ShengQi of SQ voor de korte , de fabricage 1/5de schaal benzine radiografisch bestuurbare buggy's en vrachtwagens. Deze modellen draaien op een mengsel van benzine en 2 takt olie die is erg handig voor de klanten het maken van de modellen zeer populair . SQ vervaardigen hun eigen motoren in huis wat betekent dat ze kunnen de modellen veel goedkoper aanbieden dan andere fabrieken die moeten de motoren kopen , veel van ze uit SQ ! Het resultaat is dat SQ modellen zijn ongeveer de helft van de prijs van andere identiek spec'd versie.

 

Radiografische Helikopters

 

Walkera zijn een van de grootste radiografisch bestuurbare helicopter fabrikanten in de wereld . Zij bieden een volledig assortiment van hobby kwaliteit helikopters van beginner tot expert niveau . De helikopters zien er fantastisch uit en de elektronica zijn top maken van de helikopters vliegen zeer goed . Ze zijn altijd voorop in nieuwe rc helicopter technologie en altijd uitbrengen van nieuwe en opwindende modellen.
Skyartec gespecialiseerd in enkele blade hobby kwaliteit helikopters. De helikopters zijn zeer goed spec'd voor de prijs met veel aluminium en carbon onderdelen die worden gebruikt waar andere fabrikanten plastic zou gebruiken . De Skyartec helikopters zijn zeer geschikt voor klanten die een stuk speelgoed 3ch of 4ch helicopter hebben gehad en zijn nu op zoek naar de hobby een beetje verder nemen . Alle helikopters worden compleet geleverd met training kits en flight simulators waardoor ze zeer populair.
CopterX zijn aan de bovenkant van de markt , gespecialiseerd in top van het assortiment helikopters voor ervaren piloten. De helikopters zijn vervaardigd uit carbon en aluminium dat pronkt hun CNC vaardigheden bijna als een kunstwerk . Veel van de onderdelen zijn compatibel met de Align T - Rex , hoewel de CopterX verkoopt voor ongeveer de helft van de prijs!

  

 Radiografisch bestuurde vliegtuigen en Jets

 

Onze toegang tot gemiddeld niveau vliegtuigen komen uit Dynam RC. Er zijn een heleboel van vliegtuig fabrikanten in China , maar niet veel goede. De Dynam kwaliteit is veel beter dan andere fabrikanten en ze hebben een reputatie voor hoge kwaliteit lage kosten vliegtuigen gebouwd . Hun Snow Bird en EZ Hawk bereik tegemoet te komen aan beginners en maakt leren makkelijk te vliegen , terwijl hun omvang en sportvliegtuigen zijn de natuurlijke stap omhoog . Dynam vervaardigen hun eigen hoge kwaliteit radioapparatuur die de kosten laag houdt en tegelijkertijd hoge kwaliteit. Dynam modellen worden verkocht aan andere fabrieken die - merk opnieuw ze en verkopen ze voor meer , maar we geven onze klanten de kans om ze te kopen van de werkelijke echte fabrikanten tegen een lagere prijs.
Starmax zijn de marktleiders in radiografisch bestuurbare jets . Hun zeer gedetailleerde en realistische uiterlijk maakt ze erg populair en hun grote bereik betekent dat er voor elk wat wils . Starmax zijn onlangs ook begonnen met grootschalige propeller vliegtuigen produceren met dezelfde kwaliteit en detail die zij gebruikten op hun jets.

 

Radiografisch bestuurbare tanks

 

Heng Long hebben het grootste aanbod van rc tanks en zijn nu een van de meest bekende merken. Hun 1/16e assortiment zijn bijzonder populair als ze zijn gebouwd in rook generatoren en leuke geluidseffecten . Hun tanks zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties met een prijs voor alle budgetten . Nitrotek hebben het grootste aanbod van Heng Long tanks.
Nieuw voor de markt zijn de Tai Gen tanks . Deze tanks zien er geweldig uit en zijn afgewerkt met een speciale realistische paint job . De tanks zijn sterk opgewaardeerd met metalen onderdelen gebruikt in en ze zien er zo goed als een gegoten model . Nitrotek zijn een van de eerste wereldwijd om de Tai Gen tanks in voorraad hebben en ze blijken erg populair te zijn . Wij zijn er zeker van Tai Gen zal de marktleiders in een zeer korte tijd.

 

Radiografisch bestuurbare boten , speelgoed , accessoires etc

 

Bovenstaande lijst geeft de belangrijkste merken die wij behandelen , maar we verdelen ook producten van vele andere kleinere fabrieken en bieden een volledig assortiment van radiografisch bestuurbare producten en accessoires . Voor ons volledig huidige lijst in contact te komen en wij zullen u de details te zenden.