Nitrotek Wholesale-accounts

Waarom uw voorraad betrekken bij Nitrotek?

Nitrotek zijn een van de grootste Britse groothandelaren en fabrikanten van radiografisch bestuurde modellen, micro scooters, micro quads en elektrische fietsen.

We zijn altijd op zoek naar winkels en gevestigde online bedrijven om onze producten te verkopen. Dus waarom zou elke retailer willen kopen van ons?

1. Wij bieden onze handelsklanten gewoon de beste marges in de markt.

2. Onze retail prijzen behoren tot de goedkoopste, zo niet de goedkoopste, prijzen beschikbaar. Dit betekent dat u meer modellen zult verkopen terwijl u nog steeds grotere marges maakt.

3. Volgende werkdag levering (voor bestellingen ontvangen vóór 12.00 uur. Zeer grote items kunnen een extra 1-2dagen duren).

4. Back-up van volledige onderdelen.

5. In tegenstelling tot de meeste distributeurs brengen wij geen extra toeslagen in rekening voor creditcardbetalingen.

6. Wij bieden eenvoudig online bestellen.

7. Wij kunnen het schip rechtstreeks naar uw klanten brengen.

8. We kunnen productfeeds in meerdere talen aanbieden om te uploaden naar uw website of marktplaats. Je krijgt toegang nadat je lid bent: http://www.nitrotek.nl/trade-feeds/trade-feeds.html

9. Alle producten hebben EAN's voor vermelding op marktplaatsen.

Houd er rekening mee dat de betaling van wholesale-bestellingen voor elektronische artikelen moet worden gedaan via Skrill Digital Wallet of bankoverschrijving. Je een gratis account openen door hier te klikken.: https://account.skrill.com/signup?rid=18078838 

Marketplace Partners / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

We zijn op zoek om samen te werken met een klein aantal marktplaats re-verkopers, niet alleen ebay UK en Amazon UK. Er zijn honderden marktplaatsen in Europa en onze producten zijn niet vermeld op veel van hen. We zijn vooral geïnteresseerd om te werken met mensen op zoek om te verkopen op de ebay en Amazon International marktplaatsen en de andere alternatieve Europese marktplaatsen.

Hoe maak je een wholesale / dropship account te openen

Het openen van een handelsrekening is eenvoudig. Vul het onderstaande sollicitatieformulier in met uw gegevens. U krijgt dan uw inloggegevens en u direct bestellingen plaatsen. Let op: het heeft geen zin voor ons om veel resellers te verkopen op dezelfde marktplaatsen. Als u een nieuwe verkoper bent, raden we u aan om naar andere marktplaatsen te kijken zonder concurrentie dan alleen maar een lijst te willen maken op bijvoorbeeld ebay UK. Dit zou een veel interessanter voorstel zijn. Als u een nieuwe verkoper en op zoek om te verkopen op een marktplaats hebben we al een paar verkopers op dan waarschijnlijk uw aanvraag zal niet door.

https://www.nitrotek.nl/information/trade/marketplace-partners.html

 

Onze Merken

Nitrotek distribueren producten uit veel verschillende fabrieken allemaal zorgvuldig geselecteerd om hun grote producten, concurrerende prijzen en goede kwaliteit .

 

Radiografisch bestuurbare auto

 

BIY Toys is ontworpen door en exclusief voor Nitrotek Worldwide. Dit zijn nitro en elektrische radiografisch bestuurbare model kits die de klant zelf maakt . Net als Meccano maar eigenlijk leuk om mee te spelen wanneer u klaar ! Wat maakt deze kits anders dan iets anders op de markt is dat absoluut alles wat nodig is om ze te bouwen is meegeleverd in de doos , zelfs de gereedschappen , olie en vet . Wij verkopen deze winkels , maar ook aan scholen en universiteiten zoals ze zijn educatieve en plezier.
Acme Racing is een van de langst gevestigde radio bestuurbare auto fabrieken in China met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment is zeer groot met inbegrip van modellen van 1/16e schaal om 1/5de schaal in zowel elektrisch als nitro -versies . Hun 1/10e en 1/16e modellen zijn perfect voor instap plezier en met hun nieuwe 1/8e gamma zij met succes verhuisd naar de intermediate / gevorderd markt met behoud van de laagste prijzen.
HSP of HiSpeed zijn een snel groeiende fabriek die nu is uitgegroeid tot een marktleider . Hun gamma groeit de hele tijd en omvat nu het volledige scala van elektrische en nitro auto's . HSP modellen zijn uitstekende kwaliteit en ze hebben ook een uitstekende design team werken aan hun realistische lichaam schelpen. HSP 's 1/10de assortiment zijn een van onze bestsellers.
FS Racing is een grote fabriek die een volledige waaier van RTR radiografisch bestuurbare auto's te produceren . Zij zijn het best bekend om hun gevestigde reeks 1/10e elektrische auto's, maar zijn altijd het toevoegen van nieuwe producten aan hun porfolio . De FS- modellen zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met veel spec voor uw geld.
ShengQi of SQ voor de korte , de fabricage 1/5de schaal benzine radiografisch bestuurbare buggy's en vrachtwagens. Deze modellen draaien op een mengsel van benzine en 2 takt olie die is erg handig voor de klanten het maken van de modellen zeer populair . SQ vervaardigen hun eigen motoren in huis wat betekent dat ze kunnen de modellen veel goedkoper aanbieden dan andere fabrieken die moeten de motoren kopen , veel van ze uit SQ ! Het resultaat is dat SQ modellen zijn ongeveer de helft van de prijs van andere identiek spec'd versie.

 

Radiografische Helikopters

 

Walkera zijn een van de grootste radiografisch bestuurbare helicopter fabrikanten in de wereld . Zij bieden een volledig assortiment van hobby kwaliteit helikopters van beginner tot expert niveau . De helikopters zien er fantastisch uit en de elektronica zijn top maken van de helikopters vliegen zeer goed . Ze zijn altijd voorop in nieuwe rc helicopter technologie en altijd uitbrengen van nieuwe en opwindende modellen.
Skyartec gespecialiseerd in enkele blade hobby kwaliteit helikopters. De helikopters zijn zeer goed spec'd voor de prijs met veel aluminium en carbon onderdelen die worden gebruikt waar andere fabrikanten plastic zou gebruiken . De Skyartec helikopters zijn zeer geschikt voor klanten die een stuk speelgoed 3ch of 4ch helicopter hebben gehad en zijn nu op zoek naar de hobby een beetje verder nemen . Alle helikopters worden compleet geleverd met training kits en flight simulators waardoor ze zeer populair.
CopterX zijn aan de bovenkant van de markt , gespecialiseerd in top van het assortiment helikopters voor ervaren piloten. De helikopters zijn vervaardigd uit carbon en aluminium dat pronkt hun CNC vaardigheden bijna als een kunstwerk . Veel van de onderdelen zijn compatibel met de Align T - Rex , hoewel de CopterX verkoopt voor ongeveer de helft van de prijs!

  

 Radiografisch bestuurde vliegtuigen en Jets

 

Onze toegang tot gemiddeld niveau vliegtuigen komen uit Dynam RC. Er zijn een heleboel van vliegtuig fabrikanten in China , maar niet veel goede. De Dynam kwaliteit is veel beter dan andere fabrikanten en ze hebben een reputatie voor hoge kwaliteit lage kosten vliegtuigen gebouwd . Hun Snow Bird en EZ Hawk bereik tegemoet te komen aan beginners en maakt leren makkelijk te vliegen , terwijl hun omvang en sportvliegtuigen zijn de natuurlijke stap omhoog . Dynam vervaardigen hun eigen hoge kwaliteit radioapparatuur die de kosten laag houdt en tegelijkertijd hoge kwaliteit. Dynam modellen worden verkocht aan andere fabrieken die - merk opnieuw ze en verkopen ze voor meer , maar we geven onze klanten de kans om ze te kopen van de werkelijke echte fabrikanten tegen een lagere prijs.
Starmax zijn de marktleiders in radiografisch bestuurbare jets . Hun zeer gedetailleerde en realistische uiterlijk maakt ze erg populair en hun grote bereik betekent dat er voor elk wat wils . Starmax zijn onlangs ook begonnen met grootschalige propeller vliegtuigen produceren met dezelfde kwaliteit en detail die zij gebruikten op hun jets.

 

Radiografisch bestuurbare tanks

 

Heng Long hebben het grootste aanbod van rc tanks en zijn nu een van de meest bekende merken. Hun 1/16e assortiment zijn bijzonder populair als ze zijn gebouwd in rook generatoren en leuke geluidseffecten . Hun tanks zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties met een prijs voor alle budgetten . Nitrotek hebben het grootste aanbod van Heng Long tanks.
Nieuw voor de markt zijn de Tai Gen tanks . Deze tanks zien er geweldig uit en zijn afgewerkt met een speciale realistische paint job . De tanks zijn sterk opgewaardeerd met metalen onderdelen gebruikt in en ze zien er zo goed als een gegoten model . Nitrotek zijn een van de eerste wereldwijd om de Tai Gen tanks in voorraad hebben en ze blijken erg populair te zijn . Wij zijn er zeker van Tai Gen zal de marktleiders in een zeer korte tijd.

 

Radiografisch bestuurbare boten , speelgoed , accessoires etc

 

Bovenstaande lijst geeft de belangrijkste merken die wij behandelen , maar we verdelen ook producten van vele andere kleinere fabrieken en bieden een volledig assortiment van radiografisch bestuurbare producten en accessoires . Voor ons volledig huidige lijst in contact te komen en wij zullen u de details te zenden.

Handelsaccount openen

Vul dit formulier in om uw handelsrekening te openen: https://www.nitrotek.nl/information/trade/marketplace-partners.html