Affiliate programma Nitrotek

 

Affiliate banner

Klik om lid te worden van de affiliate programma vandaag en verdien 10% Nitrotek de waarde van elke verkoop!

Een beetje over ons ..

Wij zijn de nummer een site voor de nieuwste radiografisch bestuurde modellen tegen lage prijzen. We hebben een breed scala van radiografisch bestuurbare auto's, helikopters, tanks en vliegtuigen voor alle leeftijden en niveaus van ervaring. Dit zijn de modellen die geschikt zijn rc vraag naar producten met een hoog succespercentage. Veel van de items zijn uniek voor ons en kan niet worden gekocht bij winkelketens en op straat. Onze prijzen behoren tot de goedkoopste op het web. Door het openen van een affiliate account bij Nitrotek zul je in staat om een commissie te verdienen op de verkoop. .

Onze service

Het team is samengesteld uit renners en liefhebbers Nitrotek gecontroleerde radio-model. Onze support medewerkers hebben gebruikt radiografisch bestuurde modellen sinds hun kinderen en regelmatig deel aan evenementen en nationale vluchten. Wij zijn in staat om klanten de beste tips voor het kiezen van een model van de after-sales service over het gebruik en onderhoud van hun modellen. We hebben ook onze eigen service center stelt ons in staat om klantenservice te bieden .

Informatie van de Commissie

Wanneer een bestelling wordt geplaatst door een bedoelde gegevens van de commissie die de klant uw affiliate / boven gemiddeld 10% van de totale waarde van de verkoop koppeling wordt toegepast op uw account. De betaling wordt maandelijks aan u door Paypal, totdat uw saldo is meer dan 60 €. Als uw saldo lager is dan € 60 zal worden uitgesteld tot de volgende maand, totdat zij tot € 60. De lengte van koekje voor het programma 30 dagen. Met radiografisch bestuurde modellen verkopen we veel beginners hangt hun model, terwijl het leren te gebruiken. Onze vaste klanten is zeer groot dat we verkopen ook alle losse onderdelen die klanten hun modellen moet instellen. Dit geeft je meer winstpotentieel voor het meten van de herhaling !

affiliate banner 2
Klik om lid te worden van de affiliate programma vandaag Nitrotek

Tools om u te helpen bevorderen Nitrotek

Zodra u zich heeft aangemeld en op het programma is goedgekeurd, zult u in staat om toegang te krijgen tot de links sectie. Vindt u: - Nitrotek Logos - Banner creatief in verschillende maten - Links / Links naar promotie-pagina's - coupon code (indien beschikbaar) - Een voeding (beschikbaar in xml of csv ..) waarbij alle gebruikte producten in de tijd bevat . U kunt de kracht van de lijst te gebruiken voor elk product op uw website, inclusief foto's, een volledige beschrijving en prijsgegevens. Elk product is direct verbonden met de pagina op Nitrotek plaatse. Als u hulp met dit, of op maat gemaakte eisen neem dan contact met ons op!

Regels programma

Trefwoorden beleid

Nitrotek niet staan partners om te bieden op merk termen of aangesloten geregistreerd voor gebruik bij een zichtbare URL in een PPC-reclame. Dit omvat spelfouten merk. Alle gerelateerde bedrijven gevonden van het programma worden verwijderd.

Dit omvat (maar is niet beperkt tot) de volgende voorwaarden:. Nitrotek.com Nitrotek. nl Nitrotek

Voeg deze zoekwoorden / zinnen om uw lijst van negatieve zoekwoorden voorkomen dat uw advertenties in de fout.

E-mail Beleid:

U bent niet toegestaan om ongevraagde ("spam") e-mail binnen het affiliate programma te sturen.

De volgende codes:

Nitrotek soms zorgen voor een speciale coupon codes voor affiliates te promoten. Details zal worden gemaild naar onze filialen en ook opgenomen op het veld van promotie.

Als u een kortingscode online dat je niet moet geen misleidende kopie lijkt er codes waar ze nog niet bestaan.  We zijn blij voor u om speciale aanbiedingen omvatten, maar de formulering van de copy-knop en u de directe klanten van de website moet duidelijk zijn.

Klik om lid te worden van de affiliate programma vandaag en verdien 10% Nitrotek de waarde van elke verkoop!

Bestaande relaties kunnen hier klikken om toegang te krijgen tot hun account

================================================== ======= 
Als u vragen in alle talen over dit programma dan kunt u contact met ons op

================================================== =======