RC Quadcopters

Lotus RC T580G Radiografische Drone Met GPS - RTF

€ 158,59

Normale prijs: € 427,00

SKU: AT580G-RTF

In voorraad

De T580G is een grotere versie van de Lotus T380G. De T580 is in staat een extra 200g laadvermogen dan de T380 zo kan dragen een grotere camera, een hogere capaciteit van de batterij voor langere vluchttijden en het beste van alle Lotus PTZ-camera mount (meer info daarover hieronder). Het groter formaat maakt het ook iets stabielere vlucht. Binnen is het zelfde futuristische technologie als in de T380 met geavanceerde GPS-positionering en intelligente automatische besturingssysteem. De technologie in deze quadcopter is meestal alleen te vinden is veel duurdere modellen. GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische opstijgen en landen en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies zijn allemaal te vinden op dit model.
Controleer de volledige lijst met functies hieronder.

U ontvangt 159 punt(en).

Beschrijving

Details

Lotus RC is een kleine fabriek die modellen met de hand maakt. Houd er rekening mee dat ze witte doos met basisinstructies komen, is elk model getest in de fabriek en test gevlogen om de GPS te garanderen en flight control correct werkt, de modellen kan dan ook enige tekenen van het gebruik van de test vliegen. Als u voor het eerst problemen hebt met uw model kunt u contact met ons via de mail.

Deze drone is vrij slim, vol met de allernieuwste technologie. Ze worden niet alleen gebruikt door hobbyisten voor de lol, maar ook voor professioneel gebruik, voornamelijk voor luchtfoto filmen en remote viewing. Als je nieuw bent bij RC drones dan is hier een inleiding tot de coole functies te vinden op dit model:

GPS Automatic Take Off & Landing

Met een normale radiografisch bestuurbare helikopter of quadcopter een van de moeilijkste dingen is opstijgen en landen. Voor beginners is het meestal leidt tot crashes. Maar met GPS automatisch opstijgen gewoon het systeem in en selecteer vervolgens opstijgen. De drone wordt automatisch opstijgen en zweven zonder verdere input nodig! Klaar om te landen? U hoeft niet langer om zorgvuldig te verminderen gas terwijl het proberen om het model plat te houden, in plaats daarvan gewoon op de grond schakelaar en de drone zichzelf automatisch te landen!

GPS Position Hold

Niet meer hoeft om voortdurend aan te passen voor de wind en beweging. Met GPS-positie vast te houden kun je laten gaan van de controles en de drone zal blijven zweven in die positie. Dit maakt het vliegen zo veel makkelijker en stabiel. De GPS-module weet waar het zo kan blijven op die coördinaten, zelfs als de wind waait.

Altitude Hold

Met industriële kwaliteit MEMS-sensoren en 6 DOF Motion Control de T580G zal ook het bezit van haar hoogtepunt automatisch met minder drift dan andere drones op de markt. In tegenstelling tot een traditionele helikopter of quadcopter de gashendel is verend als hoogteregelingssysteem veel eenvoudiger. Je kunt gewoon omhoog duwen om de drone vliegen hoger en duw naar beneden voor een lagere, maar dan gewoon het gaspedaal te zweven op die hoogte vrijgeven.

GPS Return To Home On Signal Loss Or Request

De GPS terugkeer naar huis functie is fantastisch. De T580 onthoudt de coördinaten die het nam af van. Als je vliegt buiten het bereik van de zender of het signaal verloren gaat, voor welke reden, zoals de zender batterijen gaan plat dan de drone automatisch terug naar waar vond het opstijgen en landen. Wanneer het signaal wordt teruggewonnen je weer de keuze om ofwel de overname van de controle vlucht of u kunt gewoon laten om het te laten doorgaan en land. Enkele andere drones zullen niet toestaan dat u de controle weer op te nemen ooit terugkeer naar huis wordt geactiveerd en dat is iets om op te letten. Je hebt ook de mogelijkheid om terug te keren naar huis op elk gewenst moment, zelfs als het signaal niet verloren gaat door gewoon flipping de terugkeer naar huis schakelaar in te schakelen.

Low Voltage Safety

Een andere leuke functie die uw drone veiliger zal houden. De boordcomputer detecteert wanneer de batterijspanning te laag en te verzenden een waarschuwing aan de piloot om u te laten weten dat het tijd is om te landen. Als de batterij wordt nog leger dan de drone zal dan overgaan tot zichzelf te landen om ervoor te zorgen het niet kraam en crasht.

580g Payload

De T580G is vernoemd naar de 580 gram maximale laadvermogen het kan dragen. Dit is meer dan genoeg om de meeste mini HD-videocamera's dragen, zoals de Go Pro of Sony Action Cam voor hoge kwaliteit opname. De optionele camera mount kunt u uw camera eenvoudig aan de drone.

Modular Design

Je hebt misschien gezien een aantal andere drones op de markt die zijn ingesloten in een witte één stuk geval. Hoewel deze misschien een beetje mooier in de praktijk kijken ze niet zo goed. Als je wel een crash betekent dit meestal het hele systeem moet overbrengen naar een nieuwe zaak, maar met een modulair ontwerp zoals op de T580G alleen de gebroken arm of een deel kan worden vervangen. De onderdelen zijn gemaakt van speciale high impact materiaal, maar als je het nodig hebt om een deel vervangen wij in voorraad alle onderdelen voor het maken van eenvoudige reparaties.

Price

We zijn ervan overtuigd dat u een RC-drone met alle functies op deze prijs niet zal vinden, zelfs drones met minder functies te verkopen voor veel meer.

Pre-Flight

1. The blades must be attached before they will rotate. If the blades are not attached then there will be no response from the transmitter.

2. When you are ready to take off move both transmitter sticks down and out as far as they will go. Then release the sticks and move the throttle stick forward to take off. If you don't engage the throttle quick enough then it will cut out and you will need to repeat the procedure. To disengage the model move both sticks down and in.

3. To use the GPS features you must go to an outdoor area free from obstruction. An open field is ideal. Do not attempt to use indoors or in close proximity to anyone or anything as this could cause damage or injury.

Specificaties & Kenmerken

Extra informatie

Artikelnummer AT580G-RTF
Manufacturer Lotus RC
Bouwen RTF
Radio Aparatuur 2.4 GHz
Motor / Engine Brushless
Blades Single Blade
Kanalen 6 Ch
Specificaties
 • Dimensioni del velivolo: 608 x 608 x 243 mm
 • Distanza in diagonale dai due centri del motore: 580 mm
 • Eliche: 12 pollici
 • Batteria: 3S 2200mah 20C ai polimeri di litio
 • Peso del velivolo: 730g (Senza batteria, ricevitore e carico)
 • Peso in decollo: 950g (Senza batteria, ricevitore)
 • Carico massimo: 580g
 • Distanza di volo: Entro l'area visibile (raccomandato)
 • Autonomia di volo: 12-20min.
 • Resistenza al vento massima: Classe 4
 • Struttura esterna: Materiale composito in ABS
 • Struttura del braccio: Fibra di carbonio e fibra di vetro
 • Carrello di atterraggio: Lega di alluminio, fibra di vetro e gomma
 • Motore Brushless: C2806 KV600 Outrunner
 • Eliche: Compositi in plastica
 • Brushless ESC: ESC ad alta velocità 2-3S 18A
 • Sistema FC: Sistema automatico di stabilizzazione con concetto inerziale
Functies
 • Il leggero telaio e struttura insieme ai quattro motori brushless permettono un ottimo carico utile
 • Blocco dell'altitudine per stabilizzare il volo e consentire la fotografia aerea
 • Vola come un elicottero RC coassiale
 • Sospensione auto-stabilizzante
 • Eliche con rotore a bassa rotazione da 12 pollici
 • Blocco della posizione GPS e funzione di ritorno alla base
 • Decollo e atterraggio automatico!
 • Stazionamento predeterminato (blocco GPS)
 • Funzione di ritorno alla base
 • Atterraggio automatico a causa del basso voltaggio - la direzione del velivolo può ancora essere controllata dal pilota e la bassa tensione impostata dal pilota
 • In materiali di alluminio e plastica di alta qualità
 • Il sistema FC ad alte prestazioni fornisce stabilità in volo
 • Ogni modello è testato in fabbrica e successivamente in volo per garantire che il GPS e il controllo di volo stiano funzionando correttamente.
Heb Je Nodig Om Het Te Gebruiken
 • Very Minor Assembly Required
 • 4 x AA Batteries for Transmitter

Q&A

Vragen:

Er zijn nog geen product vragen

Stel je vraag

* Verplichte velden

Parts & Upgrades

LEVERING INFORMATIE

LEVERING INFORMATIE

Leveringskosten en tijd zullen afhangen van de grootte van de bestelde artikelen

RESERVEONDERDELEN

Zij zullen tussen de 2-5 werkdagen duren. De kosten zijn afhankelijk van het aantal onderdelen en de grootte.

Germany: €3.70 - €7.40
Spain: €7.40 - €13.30
France: €7.40 - €11.80
Ireland: €7.40 - €8.90
Italy: €7.40 - €13.30
Netherlands: €5.95 - €8.99
Portugal: €7.40 - €10.30
Denmark: 42kr. - 72kr.
Sweden: 52.80kr - 105.60kr

NORMALE GROOTTE MODELLEN

Dit omvat niet zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €7.40
Spain: €9.99
France: €8.99
Ireland: €7.40
Italy: €9.99
Netherlands: €8.99
Portugal: €9.99
Denmark: 72kr.
Sweden: 105.60kr

ZEER GROTE OBJECTEN

Zeer grote voorwerpen zoals elektrische fietsen, grote scooters en quads. Levering duurt 2-5 werkdagen.

Germany: €49.90
Spain: €49.90
France: €49.90
Ireland: €49.90
Italy: €49.90
Netherlands: €49.90
Portugal: €49.90
Denmark: 499kr.
Sweden: 499kr.

1 klanten-reviews

Gemiddelde tarieven
(Gemiddelde tarieven 1 beoordelingen)
Levering Snelheid
Plezier Factor
Prijs
Kwaliteit
 1. modelbouw radiografisch vliegtuigen

  Per marijn September 13, 2018

  i have the drone lotus 380
  make a flicht in my livingroom super
  in a very good drone
  greetings from holland

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

click here